AcasăStiri nationaleDeputat urmărit penal pentru distrugere: a lăsat oile la păscut pe alt...

Deputat urmărit penal pentru distrugere: a lăsat oile la păscut pe alt teren.

Deputatul și Oile: Un Spectacol de Corupție și Nepăsare!

Într-o lume ideală, politicienii ar trebui să fie pilonii integrității și ai legii. Dar ce faci când acești așa-ziși piloni sunt cei care calcă legea sub picioare? Aflați într-o situație halucinantă, un deputat din Parlamentul României a fost prins cu mâța-n sac! La data de 2 iulie 2024, acesta a fost pus sub urmărire penală pentru distrugere, după ce a decis să-și lase turma de ovine să pască nestingherită pe un teren care nu-i aparține, distrugând astfel o cultură întreagă de lucernă și trifoi.

Acest incident nu este doar o simplă greșeală, ci o demonstrație de aroganță și dispreț față de lege și proprietatea privată. În seara zilei de 13 aprilie 2024, deputatul a permis ovinelor sale să devasteze 640 de metri pătrați de teren în satul Gura Văii, județul Neamț, provocând un prejudiciu de 5.000 lei. Nu este de mirare că cetățenii sunt revoltați. Cum este posibil ca un membru al Parlamentului, care ar trebui să protejeze interesele poporului, să se comporte într-un mod atât de iresponsabil și ilegal?

Deși deputatul beneficiază de imunitate parlamentară pentru opiniile politice, aceasta nu îl protejează în cazul infracțiunilor care nu au legătură cu mandatul său. Prin urmare, acesta poate și trebuie să fie tras la răspundere pentru faptele sale care sfidează orice normă de conduită civilizată și legală. Este de-a dreptul scandalos și inacceptabil!

Este timpul ca astfel de comportamente să nu mai fie tolerate. Cetățenii merită lideri care să respecte legea și să servească drept exemplu, nu să fie protagoniștii unor astfel de farse jenante. Justiția trebuie să-și facă datoria și să asigure că nimeni, indiferent de poziția sa, nu este mai presus de lege.

Sursa

Must Read

spot_img