AcasăStiri localeVeste tragică: Rectorul Universității Agora, Mișu Jan Manolescu, a murit.

Veste tragică: Rectorul Universității Agora, Mișu Jan Manolescu, a murit.

Tragedie în Lumea Academică: Rectorul Universității Agora, Misu Jan Manolescu, a Decedat Subit

Un val de tristețe a lovit comunitatea academică și pe toți cei care l-au cunoscut pe Misu Jan Manolescu, rectorul Universității Agora, care a murit neașteptat din cauza unui infarct. Această pierdere tragică a lăsat un gol imens în inimile multora, zguduind nu doar familia îndurerată, dar și generații întregi de studenți care au avut privilegiul de a-l cunoaște și de a învăța de la un adevărat mentor și lider.

Misu Jan Manolescu a fost nu doar un rector respectat, ci și o personalitate marcantă, recunoscut pentru omenia sa rară și devotamentul neclintit față de educație și dezvoltarea tinerilor. Impactul său profund asupra mediului universitar și asupra tuturor celor care au avut onoarea de a-l cunoaște va rămâne un exemplu de urmat și o amintire păstrată cu sfințenie în inimile tuturor.

Familia îndoliată, prietenii, colegii și studenții își exprimă profunda tristețe și își iau rămas bun de la un om de o rară bunătate și integritate. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei și tuturor celor afectați de această pierdere dureroasă.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/veste-tragica-misu-jan-manolescu-rectorul-universitatii-agora-a-murit/

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Must Read

spot_img