Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate jurnaluloradean.ro

1. Introducere

Vă mulțumim pentru vizita dvs. pe jurnaluloradean.ro. Respectarea confidențialității și protecția datelor personale ale utilizatorilor noștri sunt de cea mai mare importanță pentru noi. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm, divulgăm și protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când utilizați website-ul nostru.

2. Colectarea Informațiilor

Colectăm informații personale și non-personale de la vizitatorii website-ului nostru. Informațiile personale pot include, dar nu se limitează la, numele, adresa de email, adresa fizică și numărul de telefon. Informațiile non-personale pot include informații despre modul în care accesați și utilizați website-ul nostru.

3. Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile colectate pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe website, a vă oferi servicii și suport, a comunica cu dvs. despre serviciile sau promoțiile noastre și pentru alte scopuri interne.

4. Divulgarea Informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu divulgăm informațiile dvs. personale unor terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazului în care este necesar pentru a respecta legea sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța jurnaluloradean.ro, utilizatorilor săi sau publicului.

5. Securitatea Informațiilor

Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja împotriva pierderii, abuzului și alterării informațiilor pe care le deținem. Totuși, nicio metodă de transmitere a informațiilor pe internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură.

6. Accesul și Controlul Informațiilor Personale

Aveți dreptul să accesați, să corectați sau să ștergeți informațiile personale pe care le deținem despre dvs. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate pe website.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și, dacă schimbările sunt semnificative, vă vom oferi o notificare mai proeminentă.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin mijloacele furnizate pe website.

Această politică de confidențialitate este efectivă din 30.01.2024.