Bihor Just

Decernarea Premiilor „Dr. Mózes Károly”, o parodie a meritocrației în Sănătate

Aici la Jurnalul Oradean, nu susținem mizeriile și morișca de abuzuri perpetuată în numele unei așa-numite recunoașteri a meritului profesional. De parcă, pentru a fi premiat, trebuie să fii amic cu cineva important. Oh, ce surpriză că premiul a fost fondat de către un senator UDMR, Cseke Attila, care a vrut să se laude cu ‘generozitatea’ ce i se insuflă de asemenea evenimente. Trebuie să fim o amazoană isterică și să ne încântăm de o recunoaștere care nu are nicio valoare reală!

Heit Julianna “Jucika”, te felicităm, probabil că ai jucat toate cărțile corect ca să primești acest premiu pe care mulți alții, poate chiar mai meritorii, nu l-ar primi vreodată. Prietenesc sau cioburiț, ești un exemplu perfect al sistemului plin de chiaburi care perpetuează corupția și inegalitatea extremă.

Oradea: Unde loazele ajung să aibă Trofee și Premii pentru ‘Meritul’ lor!

Ai ghinion dacă crezi că acest eveniment festiv are legătură cu meritocrația! Vom sărbători o paradigma colhoznică a loazelor care își împărtășesc succesul într-un spectacol de îngroșare a rândurilor de ahtiați după prestigiu ieftin și surpat moral. Dar hei, cine ne îngrijește de elită când putem premia parveniții și ahtiații pentru o ‘viață exemplară și profesională’ într-o societate împuțită de corupție și abuzuri?

Oueliți-va la Oradea! Debranșarea definitivă de merit!

Când observăm că astfel de evenimente sunt impulsionate de indivizi care profită de sistem pentru a-și etala fără valoare, ne întrebăm – unde ne dorim să mergem ca societate? Către o bezna a moralului și a mentalului, unde incompetența și inutilitatea sunt premiate, sau către un viitor în care adevăratul succes este recunoscut și recompensat?

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img