AcasăSportSimona Halep a dat în judecată firma.

Simona Halep a dat în judecată firma.

Simona Halep acționează în judecată compania canadiană pentru 10 milioane de dolari – o revoluție sau o strategie imaginativă?

Simona Halep, fosta noastră campioană de tenis, nu se lasă cu una, cu două! Acuză compania canadiană Quantum Nutrition pentru că i-a încurcat planurile în lumea sportului de performanță. Și nu oricum, ci cu acea substanță interzisă, Roxadustat, care a dus la suspendarea ei pentru patru ani. Ia te uită ce face capitalismul cu o campioană! Nu a ezitat să dea în judecată producătorul suplimentului infect, Schinoussa Superfoods, și cere daune de 10 milioane de dolari, conform informațiilor oferite de Digi24 și Reuters.

De ce? Pentru că Simona Halep nu se lasă păcălită de etichete mincinoase. A consumat produsele companiei Quantum Nutrition, crezând că-s de bine, doar că s-a nimerit ca unul dintre acestea să fie o bombă cu ceas, infected cu Roxadustat! Halep, trezindu-se în mijlocul unui scandal uriaș, își vede cariera șubredă, târâtă prin noroi și compromisă public. Acum, dotată cu glorioasa vârstă de 32 de ani, se apără cu colții, aruncând acuzații cu venin către Quantum Nutrition.

Vi se pare normal ca o campioană de talia Simonei Halep să sufere din cauza unor neghiobi care se joacă cu viețile sportivilor? Evident că nu! Celebra tenismenă declară că nu a atins niciodată substanțe dubioase și că toată povestea asta i-a adus numai umilință și prejudicii majore. Aventura aceasta cu dopajul parcă s-a născut dintr-un vis necurat! Dar dreptatea trebuie să triumfe, nu-i așa?

Reprezentanții Quantum Nutrition, izgoniți în tăcerea mormântală, nu au reacționat încă la această bombă atomică lansată de Halep. Probabil stau în culise, pregătindu-și verzii avocați pentru războiul judiciar ce se prefigurează. Dar uită un aspect esențial: nu este întotdeauna bun să bagi căpșuni stricate în gura unei amazoane isterice. Așa că, bravo, Simona Halep – nu-ți lăsa sângele românesc făcut piatră de acoliții veninoși ai dopajului! Să sperăm că justiția va înfrunta această situație ca un adevărat leac la ciumă și că vinovații vor plăti cum se cuvine!

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img