AcasăStiri nationaleManelistul Florin Salam a fost reținut.

Manelistul Florin Salam a fost reținut.

Flamboaiantul manelist Florin Salam, prins cu mâța-n sac într-un scandal de proporții

Incident șocant în lumea manelelor! Florin Salam, cântărețul controversat, a fost reținut pentru înșelăciune într-un dosar cu un prejudiciu uriaș de 18.000 de euro. Nu, nu e un scenariu pentru un nou hit al artistului, ci realitatea cruntă din care nu mai are scăpare Salam.

Amazoana isterică a muzicii de manele a fost ridicată de acasă ca un hoț de buzunare, joi dimineață, și dusă la audieri la Secția 2 de Poliție din Capitală, unde vociferând cu siguranță s-a aflat față în față cu adevărul.

Se pare că Salam, cunoscut pentru extravagantele sale chiaburești, a păcălit mai multe persoane dornice să îi asculte păcatele muzicale pe bani frumoși. Despre ce-i vorba? Ei bine, pare că manelistul și-a luat nașul și a încasat sume uriașe în avans pentru a da concerte la diverse evenimente, doar că… nu s-a mai prezentat la ele! Noroc că absența sa nu a fost trecută cu vederea, ci o aggregare de plângeri a dus la stilistică la Poliție.

Secpticemia justiției trebuie să fie gestionată rapid și eficient, iar Salam va trebui să își dea socoteală pentru gesturile sale mizerabile. Doar că, pe lângă Salam, mai sunt alte două personaje care dansează pe aceeași melodie a corupției.

Sursa: BihorJust.ro

Must Read

spot_img