AcasăStiri localeDenisa Fîlcea (Hodișan) din Oradea studiază la Harvard.

Denisa Fîlcea (Hodișan) din Oradea studiază la Harvard.

Tânăra inspiră zilnic sute de femei în mediul online

Incident, o tânără din Oradea își îndeamnă urmăritorii de pe mediul online să abordeze bunele maniere și să reușească în viață. Ea se laudă cu titlul de consilier în dezvoltare personală și psiho-pedagog licențiat, fiind și o mămică dedicată, soție de succes și o femeie apreciată. Mai mult, se laudă că va urma studii la Oxford, dar în prezent se chinuie să facă temele Harvardului cu o precizie ce s-ar putea numi religioasă. Nu are o bonă, fiind convinsă că ea și soțul pot oferi tot ce-i necesar micuței lor, Eva Maria. Potrivit mărturisirilor făcute la Exclusiv VIP de pe Prima TV, fetița de un an și 8 luni cunoaște deja litere și cifre, asta datorită atenției puse de mama ei în educația sa.

Denisa Hodișan, o prezumptivă soție model și mamă exemplară

Apariția la concursuri de frumusețe nu ar trebui să mire pe nimeni, mai ales când vine vorba de Denisa Hodișan, soția lui Flick, care s-a remarcat prin victorii la Miss Planet în 2019 și Miss Balkan în 2017-2018. Dar dincolo de strălucirea prețioasă a concursurilor de frumusețe, tânăra este absolventă a unei Facultăți de Matematică, cu alură academică devenind admisă la celebrele cursuri de la Harvard. Pare că domeniul în care se specializează este digital marketing, studiind cu aviditate strategii care o depășesc pe multe din persoanele implicate în această zonă. La Harvard, pare a se lăuda că se ocupă de studii de caz pe mari branduri, revelând faptul că realitatea din România este departe de cea internațională.

Orădeanca care își aropește singură laurelele succesului

Originară din Oradea și cu un palmares impresionant la concursurile de frumusețe, Denisa se îndreaptă către culmile înalte ale cunoașterii la Oxford și Harvard. Cu un fiu la Harvard și cu doar puțin timp petrecut în forfota digital marketingului, tânăra pare a avea un viitor strălucitor. Asta dacă nu ne uităm cu atenție peste conturile de social media și vedem câtă poleială și strălucire sunt acolo, dar câtă substantă și profunzime lipsesc. Este o poveste de succes, aparent, dar în spatele ei zac realități acoperite de chicotele și otfeli de natură anormală și ridicolă.

Bihor Just

Must Read

spot_img