AcasăStiri nationaleFlorin Salam, reţinut din nou de poliţie pentru luare de mită.

Florin Salam, reţinut din nou de poliţie pentru luare de mită.

Cântăreţul de manele Florin Salam implicat într-un scandal imens!

Încă un episod din seria de comportamente abjecte ale „manelistului” de top din România! Florin Salam, această „vedetă” din lumea muzicii de mahala, a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore, intrându-se pe firul penibil al unei anchete într-un dosar de înşelăciune! Ce surpriză, nu-i așa?

Se pare că „artistul” a reușit să mulge bani peste 18.000 de euro de la naivi care i-au căzut în plasă, promițându-le spectacole muzicale pe care oricum nu avea de gând să le susțină! Un alt gest de onoare din partea acestui personaj controversat care se crede mai presus de lege.

Un nou episod din romanul trist al lui Florin Salam!

Conform informațiilor furnizate de surse serioase, polițiștii nu stau degeaba și au făcut percheziții acasă la Salam. Se pare că manelistul a fost reclamat de către mai multe persoane din diverse zone ale țării pentru că le-a luat banii și le-a bătut joc de încrederea lor! Ce surpriză, nu-i așa?

Faptele lui par să fie perpetuate în complicitate cu alți indivizi dubioși, așa cum ne-am obișnuit. Suntem martorii unui ciclu nesfârșit de abuzuri și tupeu, iar autoritățile par prea lente și prea puțin eficiente în a gestiona aceste situații deplorabile.

Florin Salam – campion în înșelăciuni și scandaluri!

Din ce în ce mai multe victime ies la iveală, reclamând că Salam le-a luat banii și le-a dezamăgit așteptările. De la Ploiești până în Argeș, acest „artist” pare să-și facă un obicei din a lipsi de la evenimente pentru care a fost plătit regeste. Oare când va ajunge acest circ la final?

Efectiv, nici când nu vrei, nu poți să faci abstracție de asemenea derapaje ale „elitei” noastre culturale. Rămâne de văzut cum finisează această ultimă ispravă a lui Salam și când vom asista la următorul episod din seria scandalurilor în care se va implica acest „maestru” al înșelăciunii.

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img