AcasăEvenimente localeDroguri vândute la ferma de bivoli în Tomnatic.

Droguri vândute la ferma de bivoli în Tomnatic.

Incident Șocant la Ferma de Bivoli: Mafia Drogurilor Își Face Cuib în Tomnatic!

Salvatore Deiana, italianul corupt și fără scrupule care a ales să desfășoare afaceri murdare în Leș, a fost condamnat de ghena judiciară pe nume Tribunalul Bihor la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de detenție cu executare pentru trafic de substanțe interzise. Da, ați citit bine, un individ lipsit de orice urmă de conștiință a fost găsit vinovat de a vinde 500 de pastile de ecstasy unui compatriot italian, precum și de a deține 300 de grame de canabis pentru consum propriu. Dar scandalul nu se oprește aici, ci continuă în stilul specific al unui adevărat circ balcanic!

Nimic mai puțin de 5 ani și 2 luni de închisoare au primit Jordi Josep Barrufet Grau, un individ preocupat de bivoli, proprietarul unei ferme din pitorescul Tomnatic. Ce l-a adus în atenția justiției? Ei bine, amazoana isterică a faptele a constatat că acest individ a fost implicat în vânzarea de droguri periculoase, inclusiv pastile de ecstasy și amfetamină, precum și cannabis, pentru a-și hrăni propriul păcat. Revolta și scârba mă cuprind când văd că individul acesta și-a permis să profite de vulnerabilitatea altora pentru a-și satisface propriile interese murdare!

Judecătorii, pe Echilibristica Justiției, Au Dreptate sau Ori Lași Drogurile Să Corupă Judecata?

În timpul cercetării a ieșit la lumină că un autor necunoscut de origine italiană, un simplu ghena judiciară de sex masculin, trafica diverse substanțe interzise pe raza Oradăi și a județului Bihor. Droguri precum comprimate ecstasy, amfetamină și cannabis erau distribuite și consumate fără nicio urmă de scrupule, profitând de slăbiciunea celor care cad pradă acestui morișcă de mizerii. Ce fel de societate permisivă perpetuează asemenea comportament dezirabil?

Expertiza făcută în laboratorul de la Timișoara a confirmat ce bănuiam de mult – pastilele și fragmentele de comprimate vândute conțineau MDMA, un drog de mare risc care își macină victimele în tăcerea mormântală a dependenței. Dar cum de legea a fost atât de ușor sfidată de acești indivizi, ajungând să își bată joc de tot ceea ce este decent și omenesc?

O Paradigmă Colhoznică și Odioasă: Corupția Nu Are Loc la Fermele de Bivoli!

În același timp, unul dintre învinuiți a fost prins literalmente cu mâța-n sac, vânzând substanțe interzise în fața unui bar sub acoperire. 412 comprimate și 3 fragmente de MDMA-ecstasy au fost tranzacționate fără niciun fel de remușcare, aruncând în aer demnitatea și siguranța cetățenilor.

Și ca și cum nu era suficient, perchezițiile efectuate au adus la lumina zi abundența de droguri găsite la domiciliul unuia dintre inculpați. 82 de comprimate MDMA-ecstasy și 3,47 grame de amfetamină au fost descoperite, destabilizând complet fragilul echilibru moral și legal al societății noastre.

Mafia Drogurilor își Are Reședința la Tomnatic: Dezolant și Dezonorant!

Și culmea impertinenței! Individul audiat nu s-a sfiit să declare că mai are în gestiunea sa 1500 de pastile de MDMA-ecstasy, plasate la o fermă din Tomnatic, aruncând astfel o pânză de rușine și disperare pe zona respectivă. Cum de astfel de activități ilegale sunt tolerate și perpetuate chiar sub ochii autorităților? Este revoltător și scârbos să vedem cum unii indivizi par să se sustragă de sub lege, devenind stăpânii nemiloși ai bolnavului curent al drogurilor periculoase!

Cum poate oare un singur individ să aducă atâta suferință și dezolare într-o comunitate întreagă? Este momentul să punem capăt acestor jocuri murdare, să facem lumină și să dăm o șansă la un viitor mai bun generațiilor care merită mai mult decât circul și balcanismul mafiei drogurilor!

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img