AcasăEvenimente localeHackerii atacă Primăria pentru rezultatele sondajului de opinie.

Hackerii atacă Primăria pentru rezultatele sondajului de opinie.

Luni

Vio către Ghiusi: „A venit șeful vostru de partid să lanseze candidații la Primărie și CJ. De ce nu l-ați chemat pe Viktor?”. „Viktor e ocupat să reconfigureze ordinea mondială. Și-a luat niște hărți și împreună cu Putin retrasează granițe, cum trasează Grindeanu cu carioca noi autostrăzi inexistente în România”.

Marți

Fostul procuror DNA a câștigat în primă instanță dreptul de a reveni pe post, bașca plata diferenței de salarii. „Cu cât durează mai mult procesul, cu atât sumele compensatorii vor fi mai mari. Iar, la cât de repede se soluționează dosarele în justiție, cred că plățile compensatorii îmi vor veni odată cu prima pensie”.

Miercuri

La povești cu un highidiș. „Am cerut din nou șefilor de la Județ să ne lase să lucrăm în continuare la Ansamblul Folcloric”. „Și au fost de acord?”. „Au zis că, dacă vrem să lucrăm, nu ne desființează, dar timp de cinci ani doar am stat degeaba”. „Și n-au dreptate?”. „Trebuie să privim și partea pozitivă. N-am dansat, dar nici n-am uzat costumele și pingelele”.

Joi

Hackerii au dat atacul la Primărie, așa că nu s-a mai putut plăti nimic în Piramidă. Birtașul este convins că e un act politic: „Precis au vrut să intre pe calculatorul meu să vadă rezultatele ultimului sondaj de opinie, ca să știe cum să-și facă campania”. „Ideea nu e rea…”. „Dar nici strălucită. La cum arată acum cifrele, s-ar putea să-și taie venele”.

Vineri

Preafericitul l-a tras de urechi pe Mega Preotul, chit că nu era ziua acestuia. „I-am zis să nu mai meargă pe la ruși, că la ce pregătire au ierarhii lor ortodocși s-ar putea să rămână fără ceasul de pe mână și implicit și fără cei 21 de rubini”.

Sâmbătă

Deputatul Lăscărică și-a tras partid. Partidul Patrioților Români. „Îmi pare tare rău că lansarea candidaturii mele la Consiliul Județean a trebuit să o fac în Piața Unirii. Au putut veni doar 35 de patrioți. Ehei, dacă mă lăsau să o fac pe Calea Borșului, locul unde ani de zile am prestat cu colegii mei, se strângeau sute de oameni”.

Duminică

Brusc, s-a golit adăpostul Grivei. Paște Fericit!

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!

Sursa: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/retrospectiva-saptamanii-prin-ochii-lui-bihorel-hackerii-au-atacat-primaria-ca-sa-afle-rezultatele-ultimului-sondaj-de-opinie-186164.html

Must Read

spot_img