AcasăEvenimente localeVIDEO. Michael Flatley, geniul dansului, la Arena Oradea cu Lord of the...

VIDEO. Michael Flatley, geniul dansului, la Arena Oradea cu Lord of the Dance. Cât costă un bilet la VIP: Prețul unui bilet VIP este 200 de lei.

Lord of the Dance pe 23 mai 2024, revine la Oradea, pe scena Arenei Oradea, cu turneul aniversar „Lifetime of Standing Ovations”!

LORD OF THE DANCE by Michael Flatley revine la Oradea, pentru prima oara pe scena Arenei Oradea, joi 23 mai 2024 cu spectacolul aniversar “Lifetime of standing ovations”. Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

Dupä mai mult de 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri.

Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume. Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol aniversar, “Lifetime of standing ovations”, imbină tradiția dar și tendințele contemporane în același timp, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez.

Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show, un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy. „Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance, dupä 5 ani, înapoi la Oradea . Simt că acesta va fi cel mai reprezentativ turneu din istoria noastră de peste 25 de ani. Am încredere că producția va atinge sufletele oamenilor și va pune zâmbetul pe buze”, a spus Michael Flatley si a mai adäugat; „ multumesc din suflet Visit Oradea si Primäriei Oradea pentru suportul logistic si pentru viziunea de a aduce in fata orädenilor, asemenea evenimente de anvergura internationala”.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-oradea-lord-of-the-dance-90264/

Prețurile încep de la 99 lei și până la 499 lei cele din Categoria VIP, în funcție de categoria de loc. La prețurile biletelor se adaugă comisionul pentru emiterea biletelor.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/video-michael-flatley-geniul-dansului-la-arena-oradea-cu-lord-of-the-dance-cat-costa-un-bilet-la-vip/

Must Read

spot_img