AcasăEvenimente localeFestivalul Waves începe vineri în Băile 1 Mai.

Festivalul Waves începe vineri în Băile 1 Mai.

Explozie de Muzică și Modă la Waves Festival!

Este oficial, nebunia muzicală revine în forță la Băile 1 Mai! Waves Festival, în ediția sa a treia, își deschide porțile vineri, sub ritmurile vibrante ale DJ-ului german Tujamo, un veteran al scenelor de muzică electronică. Dar asta nu e tot! Scena va fi invadată de o pleiadă de artiști de top, printre care Rareș Mariș, Erika Isac și Mattn, garantând o experiență acustică de neuitat.

Dublă Scenă, Dublă Distracție!

Anul acesta, organizatorii festivalului au decis să dubleze distracția. Pe lângă scena principală, oaspeții vor fi răsfățați cu „Sunrise Stage”, un nou spațiu unde atmosfera se va încinge încă de la ora 17:00. Prepară-te pentru o serie de performanțe electrizante, inclusiv seturi live de la Tussin, Oscar și Simone Vitullo, alături de Adrian Șaguna.

Modă și Fotbal în Inima Festivalului

Sâmbătă, scena se transformă într-un catwalk spectaculos cu o prezentare de modă semnată MC Elite Academy. Iar pentru fanii fotbalului, duminică seara este rezervată vizionării finalei Campionatului European de Fotbal, toate acestea pe ritmuri oferite de La Familia și Grasu XXL.

Informații Esențiale pentru Vizitatori

Pentru a evita aglomerația și a asigura o intrare fluentă, organizatorii recomandă sosirea timpurie la Ștrandul cu Valuri. Nu uitați actul de identitate și pregătiți-vă pentru o experiență „cashless”, plățile urmând a se realiza exclusiv prin brățările festivalului. Minorii au acces gratuit sau condiționat, în funcție de vârstă, dar nu fără supravegherea necesară.

Bilete și Acces

Biletele sunt deja disponibile online, cu prețuri variate în funcție de vârstă și durata accesului. Nu rata ocazia de a fi parte din acest carusel cultural și muzical!

Sursa

Must Read

spot_img