AcasăStiri nationaleUn deputat cere ANI să verifice averea șefului DNA.

Un deputat cere ANI să verifice averea șefului DNA.

JURNALUL ORĂDEAN: Dezvăluire șocantă despre șeful DNA: Petrecere de botez cu daruri de 500.000 de lei și ceasuri scumpe!

Incidentul zguduitor dezvăluit de deputatul USR Emanuel Ungureanu aruncă o umbră de suspiciune asupra șefului DNA, Marius Voineag. Declarațiile de avere ale procurorului-șef sunt la fel de misterioase precum un labirint, cu multe terenuri, apartamente și conturi banale, dar cu un detaliu halucinant: o petrecere de botez cu daruri de 500.000 de lei, echivalentul a 100.000 de euro. E ceva în neregulă chiar și pentru cei mai cinici observatori.

Ghena judiciară în care a ajuns Justiția noastră pare să fi ajuns la punctul de cotitură. Cum poate un bugetar, chiar și de lux, să aibă așa sume astronomice în declarația de avere? Felul în care domnul Voineag întreține un stil de viață pe măsură de chiabur bogat ridică semne de întrebare și mai mult decât atât, ridică sprâncene și revoltă poporul!

Balcanicul caz al șefului DNA: Suspicions și presiuni asupra Integrității!

Revolta și scandalul nu au întârziat să apară în urma dezvăluirilor incendiare. USR-ul, într-un moment de rare luciditate și curaj, a aruncat în arenă acuzații grave, ce se cer investigate fără menajamente. Agenția Națională de Integritate e solicitată să-și facă datoria și să spele mizeria de pe imaginea Justiției, murdăria de sub unghii dna-ului Voineag.

Parvenitul ce poartă ceasuri de sute de mii de lei și se înconjoară de opulență necesită lămuriri urgente. Declarând astfel de petreceri de botez exorbitante, sunt relevante întrebări legate de legalitatea surselor de finanțare și de eventuale conexiuni scandaloase.

BIHORJUST.RO: Un deputat cere Agenției Naționale de Integritate să verifice averea șefului DNA

Must Read

spot_img