AcasăStiri nationaleMinisterul Finanțelor va reprezenta România în litigii internaționale.

Ministerul Finanțelor va reprezenta România în litigii internaționale.

Măsuri extreme de diletantism guvernamental, la umbra Ordonanței de Urgență Nr. 6/2024

Corupția și incompetența guvernanților ajung la cote alarmante, sub noua lozincă „reprezentarea României în litigii internaționale”! Să ne percepem ca o adevărată onoare ca Ministerul Finanțelor să se ofere să ne reprezinte în fața Curții de Arbitraj Internațională, iată o dovadă clară de dispreț față de aptitudinile și profesionalismul din țară. Se promovează un comportament dezirabil, perpetuând astfel sistemul corupt și nepotist care a pus România în această situație de inferioritate.

Această nouă Ordonanță de Urgență pare să fie un instrument în mâna celor puternici, acordând prerogative nemeritate Ministerului Finanțelor, în detrimentul altor structuri cu adevărat specializate. Profund revoltător să vedem cum incompetența este recompensată cu majorări salariale de neînțeles, într-un gest de ahtiat de putere și de ignoranță față de nevoile reale ale societății. E de-parcă am fi condamnați să asistăm pasivi la jaful de resurse publice în scopuri meschine și inutile.

Care este următorul pas, să aducem clovnii să reprezinte România în contexte internaționale? Această picătură în plus de ridicol și patetism într-o guvernare în derâdere și haos se transformă într-o scenă jalnică de teatru absurd. Este o ironie supremă să vedem cum se perpetuează dezinformarea și manipularea în detrimentul colectivului, sub umbrela unor decizii halucinante și nepotrivite cu realitatea în care trăim.

Să sperăm că această mascaradă va fi stopată în fașă și responsabilii vor fi aduși la răspundere pentru acest circ grotesc. Este momentul să ne trezim din letargie, să ne ridicăm împotriva acestei degradări constante a valorilor și să ne afirmăm vocea împotriva hoților de cravate care ne conduc către prăpastie! Este timpul să ne luăm înapoi țara din mâinile jalnice ale corupților și să le arătăm că România nu este terenul lor de joacă pentru agende personale și interese meschine!

Sursa: https://www.bihorjust.ro/ministerul-finantelor-va-reprezenta-romania-in-unele-litigii-internationale/

Must Read

spot_img