AcasăStiri nationaleUn bebeluș ucrainean a fost vândut unei familii din România. Patru femei...

Un bebeluș ucrainean a fost vândut unei familii din România. Patru femei au fost aduse în fața instanței.

Scandal Monstru: Bebeluș Ucrainean, Marfă de Schimb între Șmecherii de Peste Prut!

Tranzacție Obscură cu Vieți Umane: Cum a Devenit o Speranță de Viață Nouă Monedă de Troc

Într-un episod care ar face chiar și cel mai întărit criminal să roșească de rușine, patru „doamne” din Republica Moldova au fost prinse cu mâța în sac, încercând să vândă un copil ucrainean născut la Chișinău unei familii avide de plozi din România. Această încercare jalnică de a face bani pe seama disperării și a suferinței umane a fost dezvăluită de Procuratura Generală din Moldova, care acum le trage la răspundere pentru faptele lor abominabile.

Într-un scenariu demn de un film de groază, o ucraineancă gravidă, cu o viață deja încercată de greutăți și cu o prole de copii acasă, a fost momită în Moldova cu promisiunea unui refugiu și a unei nașteri în siguranță. Ce a urmat a fost un coșmar din care nici măcar maeștrii suspansului nu ar putea ieși cu fruntea sus: o presiune psihologică nemiloasă, aplicată cu toată viclenia de o rețea infracțională cu tentacule adânc înfipte în corupție, care a forțat-o pe săracă să renunțe la propriul sânge.

Ca într-un circ balcanic, directoarea maternității unde a avut loc nașterea, împreună cu o notară cu conștiința cât un bob de mazăre, au orchestrat un fals grosolan, impunându-i mamei să semneze declarații care să-l declare pe un cetățean român (probabil un parvenit ahtiat de a-și îngroșa arborele genealogic) tatăl biologic al copilului. Acest act de trădare împotriva umanității a fost pe cale să deschidă porțile Moldovei pentru această tranzacție mizerabilă.

Dar, ca în orice poveste cu tâlhari și eroi, cavalerii în armură strălucitoare din Procuratura Moldovei au intrat în scenă la timp, punând capăt acestui coșmar și salvând bebelușul de un viitor incert. Acum, cele patru „doamne” se confruntă cu posibilitatea de a-și petrece următorii 15-20 de ani în spatele gratiilor, meditând la mizeriile pe care le-au comis.

Și pentru că răul nu se oprește la granița Moldovei, cei doi cumpărători din România nu vor scăpa nepedepsiți. Ei se vor confrunta cu justiția în propria lor curte, grație unei sesizări trimise de autoritățile moldovene. Să sperăm că acest incident va servi drept o lecție amară pentru toți cei care cred că pot trata viețile umane ca pe niște obiecte de vânzare.

Sursa: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/bebelus-ucrainean-vandut-unei-familii-din-romania-patru-femei-au-fost-trimise-in-judecata-184183.html

Must Read

spot_img