AcasăStiri nationaleUn bebeluș de origine ucraineană a fost vândut unei familii din România....

Un bebeluș de origine ucraineană a fost vândut unei familii din România. Patru femei au fost aduse în fața instanței.

img WitXabdOKdE6D8UbevN65er9

Scandal Monstru: Trafic de Bebeluși în Inima Europei! Moldova și România, Scenele unei Fărădelegi care Face Sângele să Clocotească!

Chișinău 2022: Povestea Cutremurătoare a unui Bebeluș Ucrainean, Monedă de Schimb într-un Circ Balcanic de Inimaginabil!

Într-o lume unde umanitatea ar trebui să domine, patru mizerabile, într-un act de cruzime greu de imaginat, au transformat viața unui copil nevinovat într-o marfă de vânzare. Scena crimei? Republica Moldova, unde un bebeluș ucrainean a fost aproape vândut unei familii din România. Procurorii din Chișinău, într-o intervenție târzie dar salvatoare, au oprit această morișcă de abuzuri, trimițând în judecată cele patru amazoane isterice ale traficului de copii. Actul lor despicabil? O presiune psihologică nemiloasă asupra unei mame ucrainene, forțată să renunțe la propriul sânge, sub amenințarea pierderii tuturor drepturilor părintești.

Pe fondul unei disperări și mizerii, această poveste tulburătoare se desfășoară într-un hotel din Chișinău, unde victima, o mamă cu sufletul sfâșiat, este împinsă într-un colț al disperării de către o bandă de neghiobi fără scrupule. Sub masca unei false generozități, directoarea unei maternități și o notare complice au încercat să îi fure identitatea nou-născutului, înscenând o paternitate fictivă pentru a facilita traficul. Până și hârtiile statului au fost pervertite, într-un act de corupție ce arată septicemia care macină justiția.

Într-un final, autoritățile au pus piciorul în prag, dar nu înainte ca această poveste să ne arate fața întunecată a unei realități în care copiii sunt tratați ca bunuri de vânzare. Cumpărătorii? Doi cetățeni români, acum pe lista de așteptare a justiției, într-un caz care arată că monstruozitatea nu are granițe. Ce urmează? Ani grei de închisoare pentru protagoniștii acestei tragedii, dar și o rană deschisă în inima fiecărui om cu suflet.

Într-un efort de a trage un semnal de alarmă, acest incident ne arată că trebuie să luptăm cu toată vehemența împotriva oricărei forme de exploatare a celor nevinovați. Este o datorie a noastră, ca societate, să protejăm fiecare copil și să ne asigurăm că această poveste nu se va repeta niciodată.

Sursa: EBihoreanul

Must Read

spot_img