AcasăTehnologieComunicat de presă: Finalizarea proiectului "Dezvoltarea societății PENSIUNA ANA SRL prin modernizarea...

Comunicat de presă: Finalizarea proiectului „Dezvoltarea societății PENSIUNA ANA SRL prin modernizarea echipamentelor”

img 0RKBN7Mj8AkPoB5bXOOVaE1D

Hoția în Lumina Soarelui: Cum PENSIUNEA ANA SRL Își Îngroașă Conturile Pe Banii Europei

Ce Nu Vrea PENSIUNEA ANA SRL Să Știi Despre „Proiectul de Dezvoltare”

În adâncul Belișului, acolo unde legea pare să-și fi pierdut busola, PENSIUNEA ANA SRL se laudă cu un „proiect de dezvoltare” care mai degrabă pare un scenariu perfect pentru un film despre cum să îți umpli buzunarele cu bani europeni, dându-i în schimb societății un pumn de promisiuni și echipamente „re-tehnologizate”. Cu un buget de peste 2 milioane de lei, dintre care aproape 1.3 milioane nerambursabili, această paradă a cheltuielilor se vrea a fi un exemplu de „creștere a productivității”. Dar a cui productivitate? A lor, evident, cu un impact „enorm” asupra mediului, dacă acela înseamnă să plantezi câteva panouri solare și să spui că ai făcut verde ce era deja verde.

Obiective „Mărețe”: Cum Să Stai Pe Loc Și Să Pretinzi Că Te Miști

Printre „realizările” proiectului, PENSIUNEA ANA SRL se bate cu pumnul în piept că va crește productivitatea muncii cu un procentaj care sună impresionant doar dacă nu te gândești prea mult la el. Și, oh, surpriză, vor să-și păstreze numărul de angajați la nivelul anului 2020. Într-o lume normală, acesta ar fi cel mai mic standard pe care o companie ar trebui să-l îndeplinească după ce înghite o sumă substanțială de bani europeni. Dar, aparent, pentru PENSIUNEA ANA SRL, acesta este un „obiectiv specific”.

Impactul „Enorm” Asupra Mediului: Câteva Panouri Solare Și Mult Fum

Într-un final, PENSIUNEA ANA SRL promite că aceste „investiții” vor avea un impact „enorm” asupra mediului. Să înțelegem că până acum impactul lor a fost… modest? Și ce înseamnă exact acest impact „enorm”? Câteva panouri solare puse acolo unde soarele bate cel mai tare, în timp ce restul proiectului pare să fie mai degrabă o paranghelie pe bani europeni decât o inițiativă verde cu adevărat benefică comunității sau planetei.

Concluzii: Un Spectacol Jalnic Sub Masca Dezvoltării Durabile

În concluzie, PENSIUNEA ANA SRL pare să fi găsit formula magică: cum să te îmbogățești pe banii altora, pretinzând că faci un bine societății și mediului. Într-o epocă în care cuvintele „sustenabilitate” și „dezvoltare durabilă” sunt aruncate în stânga și în dreapta ca pe bomboane, proiectul acesta reușește să arate exact cum să nu faci nimic util, în timp ce te lauzi cu toată pompa că schimbi lumea. Un spectacol trist, dar care merită desființat cu toată vehemența, pentru a nu permite astfel de mizerii să devină norma.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img