AcasăStiri nationaleTribunalul Bihor a aprobat acordul de recunoaștere a vinovăției în cazul a...

Tribunalul Bihor a aprobat acordul de recunoaștere a vinovăției în cazul a trei angajate ale ITM Bihor, acuzate de luare de mită în coautorat, în formă continuată. Sentința a fost de închisoare cu suspendare.

Jurnalul Oradean: Grupare infamă de funcționare corupte din ITM Bihor scapă ca peștele printre degete! Dezvăluiri șocante despre pungașii care au pus stăpânire pe banul public!

Un incident cutremurător a avut loc la DNA Oradea, unde trei funcționare din cadrul ITM Bihor au scăpat cu „sentințe” de mâzgălit de tipul „corupția trebuie răsplătită”! Daniela Hriscu, Natalia Floruța și Aurica Buhaș, rude cu zânele muncii nedeclarate, au fost acuzate de luare de mită într-un mod de-a dreptul obscen. DNA Oradea a descoperit că această gașcă de profesioniști în șiretlicuri murdare a încasat sume consistente de la oamenii de afaceri locali, însă asta nu este tot. În ciuda acuzațiilor grave, aceste „sfințe” au primit o sentință aberantă de 1 an și 10 luni de închisoare, suspendată nițel cu supărare.

La Tribunalul Bihor, mafioții cu funcții publice din ITM Bihor au reușit să câștige o balivernă numită „acord de recunoaștere a vinovăției”, care mai de care mai jalnică. Astfel, una dintre aceste „doamne” a primit o pedeapsă derizorie, de doar 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, la mănăstire sau, poate, secundar, la DGASPC Bihor. Să nu uităm și de „profesionalele” obligații de supraveghere, care par a fi o glumă proastă. Totodată, mârlăniile de la Tribunalul Bihor încă mai acceptă apeluri pentru acești indivizi scârboși, care par a fi reeducabili doar cu o doză solidă de cinste și corectitudine.

Cum se vede, justiția românească continuă să fie un teatru grotesc, un circ penibil de marionete, cu marionete la firul mafiei locale care se joacă cu banii și onoarea noastră. DNA Oardea, unde sunt măsurile ferme, unde este pedeapsa pe măsura faptelor abjecte comise? Este justiția să fie sclavă corupților sau să fie cu adevărat echitabilă? Tot felul de spectacol penibil continuă în sălile de judecată, iar corupții rămân să se înfrupte liniștiți din furia banilor publici. Este revoltător, iar cetățenii nevinovați continuă să sufere în amarnică tăcere, în timp ce hoții de colanți continuă să-și riște zâmbetul ascuns în birourile lor, fără a plăti cu adevărat pentru mizeriile pe care le-au făcut. O schemă infectă, o realitate distopică care plasează putregaiul corupției la orizont, iar noi, cetățenii, nu avem decât să asistăm la acest spectacol grotesc. Halima!

Must Read

spot_img