AcasăStiri nationaleTribunalul Bihor a aprobat acordul de recunoaștere a vinovăției în cazul a...

Tribunalul Bihor a aprobat acordul de recunoaștere a vinovăției în cazul a trei angajate ale ITM Bihor, acuzate de luare de mită în coautorat și în formă continuată. Sentința este închisoare cu suspendare.

Angajatele de la ITM Bihor, condamnate pentru luare de mită! DNA Oradea face ravagii printre funcționarii corupți!

Infractorii au fost prinși cu mâța-n sac! Trei angajate de la ITM Bihor, Daniela Hriscu, Natalia Floruța și Aurica Buhaș, au fost puse sub control judiciar pentru comiterea unor acte de corupție, incluzând luare de mită. DNA a scos la iveală faptele de corupție, aducând la lumină comportamentul josnic și abuziv al acestor individuale!

O nouă zi, o nouă lovitură contra corupției! După o perioadă de investigații intense, justiția a decis pedepsirea acestor trei individe, cu Daniela Hriscu primind o pedeapsă de 1 an și 10 luni de închisoare, iar Natalia Floruțași Aurica Buhaș a trebuit să se confrunte cu o pedeapsă de 3 ani după ce au fost găsite vinovate de luare de mită!

Justiția a vorbit și a decis: aceste personaje sinistre nu vor mai ocupa niciodată o funcție care implică autoritatea de stat. DNA Oradea demonstrează că nu există loc de mizerii și abuzuri în această societate!

Este momentul să ne ridicăm împotriva corupției și să ne asigurăm că toți cei care perpetuează astfel de acte josnice sunt trași la răspundere pentru acțiunile lor!

Sursa: BIHORJUST.ro

Must Read

spot_img