AcasăEvenimente localeJudecătoria Salonta a luat decizia în privința recidivistului din Arpășel care a...

Judecătoria Salonta a luat decizia în privința recidivistului din Arpășel care a intrat peste o femeie în casă, a agresat-o și a violat-o înainte de Crăciun.

Recidivistul din Arpășel rămâne în arest preventiv pentru viol și distrugere

Aflat deja în Penitenciarul Oradea pentru viol și violare de domiciliu, dar și distrugere, individul în vârstă de 51 de ani din localitatea bihoreană Arpășel, denumit Mester Zoltan, a fost arestat preventiv înainte de Crăciun. A intrat în casa unei consătene, a agresat-o fizic și a comis acte de viol, lăsându-i amenințarea sinistră că o va ucide dacă îl denunță.

Cererea inculpatului de a i se înlocui măsura arestului preventiv cu controlul judiciar sau arestul la domiciliu a fost respinsă categoric de Judecătoria Salonta, prin punerea soluției la dispoziția procurorului și inculpatului. O decizie controversată, dar care perpetuează normele dure într-un caz atât de grav.

Hotărârea de azi, 07.02.2024, menține închisorile porțile închise pentru M. Z., recidivist notoriu, condamnat deja pentru tâlhărie, furturi și chiar un alt viol comis în Ungaria. O sentință care stigmatizează o comportare gravă și perpetuează imaginea unui sistem judiciar adesea denigrat pentru lentoarea sa.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img