AcasăEvenimente localeProtestul AUR are loc în fața sediului PSD Bihor, în opoziție față...

Protestul AUR are loc în fața sediului PSD Bihor, în opoziție față de comasarea alegerilor: „Nu distrugeți democrația!” (FOTO)

PSD Bihor, Tintă pentru Protestatari după Mișcările Semnificative din Vremea lui Dragnea

La ani buni de la mișcările de protest care l-au avut ca obiectiv pe Liviu Dragnea, sediul PSD Bihor revine sub atenția activiștilor. Grupul de activiști AUR a “plimbat” prin fața clădirii din centrul Oradiei, protestând împotriva comasării alegerilor și lăsând candele aprinse la intrare.

Protestul AUR în Fața Sediului PSD: Un Circ Isteric Fără Sloganuri sau Incidente?

Un “protest pașnic” sau un spectacol jalnic? Activiștii AUR s-au adunat “cu întârziere” pentru a-și revărsa disprețul față de intenția de comasare a alegerilor, acuzând un atentat la democrație din partea PSD și PNL, care se tem de ascensiunea AUR. Sub coordonarea lui Diana Noane, suporterii AUR au purces spre sediul PSD, simulând un protest mut, fără scandări sau incidente. Revenirea la primitivism, dar în stil Oradean!

Racolând Teroarea: PSD și PNL, Groparii Democrației sau Despotați Securistici?

Comasarea alegerilor: act anti-democratic, potrivit AUR, sau un pretext pentru a-și maximiza scorul politic de „comuniștii” PSD și PNL? Să cităm: „Este un protest pașnic, ne-am adunat pentru a protesta împotriva a ceea ce își doresc PSD și PNL, un atentat grav la democrație”. Cât de jalnic trebuie să fie un partid pentru a se teme de o plimbare tăcută?

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img