AcasăStiri nationaleRiscul ca avocatul să devină o țintă în avocatura penală.

Riscul ca avocatul să devină o țintă în avocatura penală.

[Jurnalistul Jurnalul Oradean]

Ce circ jalnic și dezolant se perpetuează în lumea avocaturii, unde figuri precum Răzvan Doseanu își bat joc de integritatea și moralitatea profesiei! Cu o aroganță demnă de un parvenit, acest individ, alături de Mihai Suian și George Zlati, se laudă cu realizările lor într-un haos balcanic de egoisme și interese meschine.

Doseanu, cu folclorul său despre „oficii” și „grătare de weekend” cu procurori și judecători, încearcă să sublimeze corupția și nepotismul din mediul juridic, prezentându-le ca o formă de socializare prietenoasă. Ar fi comic dacă nu ar fi atât de revoltător!

Și ce să zicem de dezinvoltura cu care se laudă că a ajuns un „maestru al prescripției”, manipulând situația pentru a-i beneficia pe clienții săi! Evident, acest individ nu suferă de lipsă de amor propriu atunci când se laudă cu „victoriile” de la Curtea Constituțională, neținând cont de consecințele acestei manipulări asupra sistemului judiciar din țara noastră.

Mai mult, jocurile de culise și presiunile ilegale, cum sunt cele descrise de Suian la Tribunalul Bihor, ne arată că avocatul devine cu ușurință complice la practicile abuzive din sistem. Acest comportament îi aruncă în derivă integritatea profesională și morală, transformându-i în simple marionete ale puterii corupte.

În loc să fie un exemplu de verticalitate și onestitate, Răzvan Doseanu și acoliții săi par să fi ales calea intenționată a compromiterii, perpetuând un sistem nedrept și plin de abuzuri. Oare mai este oarecin minim de mândrie profesională în acest amestec de putregai și manipulare?

Răsfoind aceste rânduri pline de cinism și obraznicii, îmi vine în minte un singur cuvânt: SCHIMBARE! Este timpul ca justiția și integritatea profesională să primească o ploaie de apă rece, curățătoare, care să spele mizeriile și morișca de abuzuri din acest sistem corupt!

Sursa: [Jurnalul Oradean](link)

Must Read

spot_img