AcasăStiri nationaleNotele de la Bacalaureat sunt publicate, doi tineri din Bihor au media...

Notele de la Bacalaureat sunt publicate, doi tineri din Bihor au media 10.

Strălucire și Dezamăgire în Rezultatele Bacalaureatului 2024!

Ministerul Educației a aruncat în aer așteptările și nervii absolvenților luni, prin publicarea rezultatelor sesiunii de vară a examenului de bacalaureat din 2024. Elevii au fost puși în situația de a-și verifica notele pe o platformă online, care, îndrăznesc să spun, a fost probabil la fel de stresantă ca examenele în sine.

Perfecțiunea Există: Două Zece Pe Linie în Bihor!

În județul Bihor, doi tineri au atins apogeul academic, obținând media perfectă de 10. Unul dintre ei este produsul Colegiului Național Teodor Neș din Salonta, iar celălalt a absolvit Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu din Oradea. Cu toate acestea, identitățile lor rămân un mister, numele fiind anonimizate pe platforma de rezultate. Acest lucru nu face decât să adauge un strat de mister și frustrare în rândul celor curioși.

La Limita Excelenței: Aproape Dar Nu Destul de Sus!

Urmând în clasamentul județean, patru candidați au fost la un pas de perfecțiune, cu medii de 9,95. Aceștia provin de la instituții respectabile precum Colegiul Mihai Eminescu, Liceul Penticostal Betel și Colegiul Emanuil Gojdu. Este clar că lupta pentru excelență nu cunoaște limite și că acești tineri sunt adevărați luptători în arena academică.

Contestațiile: Ultima Luptă pentru Dreptate Academică!

Absolvenții nemulțumiți de rezultatele lor au oportunitatea să-și strige nedreptatea, având posibilitatea să depună contestații în aceeași zi, între orele 12 și 18. Este o fereastră mică de timp, dar suficientă pentru cei care simt că merită mai mult.

O Privire la Nivel Național: Realități și Idealuri!

La nivel național, rata de promovare a atins 76,4%, o statistică care ne pune pe gânduri. De asemenea, 39 de candidați din întreaga țară au reușit să obțină media maximă de 10, un fapt care arată că excelența este încă posibilă, chiar și într-un peisaj educațional plin de provocări.

Sursa: BIHOREANUL

Must Read

spot_img