AcasăStiri nationaleMinisterul Finanțelor reprezintă România în litigii internaționale.

Ministerul Finanțelor reprezintă România în litigii internaționale.

\

Scandal în Guvernul României: Schimbări radicale la reprezentarea țării în instanțele internaționale\

\

Corupția și abuzurile de putere par să fie ținta principală a noii Ordonanțe de urgență adoptate de Guvernul României. Modificările sunt de-a dreptul revoltătoare și lasă loc de interpretări extrem de sinistre.

\

Ministerul Finanțelor este acum pus în centrul atenției, urmând să reprezinte România sau instituțiile publice în litigii internaționale de o complexitate greu de imaginat. Oare de ce tocmai Ministerul Finanțelor a fost desemnat pentru acest scop? Care sunt interesele ascunse?

\

Majorarea salarială de 50% acordată personalului din cadrul Direcției generale juridice a Ministerului Finanțelor ridică semne de întrebare puternice. Este această măsură de natură să încurajeze respectarea legii sau doar perpetuează un sistem corupt în care favorurile sunt acordate celor care sunt deja privilegiați?

\

În timp ce angajații din alte instituții publice sunt neglijați și subfinanțați, ce anume justifică această majorare salarială colosală pentru personalul din domeniul juridic al Ministerului Finanțelor?

\

Este momentul să ne revoltăm împotriva acestei situații aberante. Nu putem lăsa corupția și abuzul de putere să devină norma în România. Este timpul să cerem transparență și responsabilitate din partea celor care ne guvernează.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img