AcasăStiri nationaleUn deputat cere ANI să verifice averea șefului DNA.

Un deputat cere ANI să verifice averea șefului DNA.

Scandal în politică: Deputatul USR acuză șeful DNA pentru declarațiile de avere!

Jurnalul Oradean a aflat că deputatul USR Emanuel Ungureanu și-a aruncat mănușa la adresa șefului DNA, Marius Voineag, cerând Agenției Naționale de Integritate să se sesizeze în privința declarațiilor de avere ale procurorului-șef. Ce s-a întâmplat? Potrivit domnului Ungureanu, declarațiile de avere ale lui Voineag conțin informații dubioase, care ridică semne de întrebare ce nu pot fi ignorate. Mult teren, multe apartamente, multe conturi, dar și o petrecere de botez cu daruri în valoare de 500.000 de lei. Un adevărat festin pentru mintea celor ce veghează integritatea și moralitatea în sistemul bugetar.

„Nu poate fi acceptat ca un conducător al unei instituții atât de importante să acopere activități suspecte, să-și permită luxuri și să aibă un comportament ce lasă multe întrebări în aer. Ceasuri scumpe, petreceri fastuoase, dar cine știe ce se ascunde în culisele acestui circ jenant?” a vociferat Ungureanu în conferința de presă susținută astăzi.

Provocarea este aruncată, iar ANI trebuie să ia rapid atitudine pentru a clarifica aceste suspiciuni care planează asupra capului șefului DNA. Cine a fost generosul donator al darurilor de la botezul cu nume prețioase? Sunt acestea doar dovezi ale unei relații speciale sau ascund ele o realitate întunecată? Cu atâta mizerie morală ce ne înconjoară, trebuie să ne întrebăm câți corbi mai zboară pe deasupra justiției noastre.

Incendiar: USR solicită verificarea avuției șefului DNA de către ANI!

Surse incitante spun că declarațiile de avere ale lui Voineag sunt echivalente cu o poveste demnă de un scenariu de film. Dar, din păcate, aici nu avem parte de actori talentați, ci de puț al gândirii și moralității. Oare petrecerea de botez a fost doar un pretext pentru schimbul de favoruri?

Rămâne de văzut cum va reacționa ANI în fața acestor acuzații fără precedent. Oricum, între luxul declarațiilor de avere și realitatea din covorul prăfuit al corupției, se pare că se iscă o spirală de septicemie justițiară. Voineag nu va putea să pună o barieră în fața investigațiilor, iar sperăm că, de data aceasta, adevărul și dreptatea vor ieși la lumină.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img