AcasăStiri nationaleMedicul Bodog a arătat că PNL are nevoie de prim-ajutor.

Medicul Bodog a arătat că PNL are nevoie de prim-ajutor.

Incident scandalos la bordul cursei aeriene Oradea-București

Călătorii aflați în așteptarea cursei Oradea-București s-au trezit în mijlocul unui incident demn de cel mai telenovelistic scenariu. Doi parlamentari, nici mai mult nici mai puțin decât domnul liberal Ioan Cupșa și domnul pesedist Florian Bodog, au fost implicați într-un episod care va fi greu de uitat.

Reacții scandaloase și comportament neadecvat

În timp ce domnul Cupșa părea să se simtă rău, colegul său, senatorul Bodog, a intervenit în stilul specific pesedist, dorind să dea dovadă de o „menire salvatoare”. Rezultatul? O circă dusă la extrem care a bulversat întreaga cabină. Aeronava a fost la un pas de a ajunge într-o situație critică, dar, din fericire, a reușit să aterizeze la București.

Provocări adresate din unghere politice

Se pare că distanțele politice nu se mai simt nici măcar la altitudini mari. Cupșa și-a permis să ironizeze prețurile exagerate practicate de Tarom, în timp ce Bodog și-a făcut simțită prezența ca un fel de „erou de telenovelă” înconjurat de un „nu prea gratios” domeniul medical.

Concluzii revolte și lămuriri necesare

Este greu de imaginat cum doi reprezentanți ai poporului pot transforma un simplu zbor într-un adevărat concurs de mizerii politice. Acest incident nu face decât să sublinieze încă o dată că politica și respectul față de cetățeni sunt doi termeni care rar se intersectează în România. Cu toate acestea, trebuie să ne întrebăm: până unde vor merge aceste jocuri murdare?

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img