AcasăDiverseProcurorul Pantea medita noaptea pe polițista Pupea.

Procurorul Pantea medita noaptea pe polițista Pupea.

Câmp de luptă în Oradea

Vicecampionul corupției și abuzurilor, judecătorul Cristi Danileț, a fost exclus din rândul magistraților pentru că a dorit să-și arate talentele de tuns garduri și karateca pe Tik Tok. Între timp, Inspecția Judiciară nu vede nicio problemă în abuzurile șefului Parchetului Beiuș, Cosmin Pantea, și lasă totul nesancționat. Ba chiar așa, magistratul a fost văzut învârtejindu-se într-un carusel de scandaluri și favoruri, iar inspectorii s-au prefăcut că nu aud ce zgâlțâie în ghenă judiciară.

Dictatură la Beiuș

Cosmin Pantea, prim-procurorul din Beiuș, petrecea nopțile cu o tânără polițistă în sediul instituției. Colegii femeii și chiar fostul șef al Jandarmeriei l-au reclamat pentru abuzuri și autoritarism, dar Inspecția Judiciară a găsit că toate acestea sunt normale. Cine se mai minunează când un meltean colhoznic și-a dat întâlnire cu abuzurile și a primit încuviințare tacită?

Insultă la adresa Justiției

În loc să asigure dreptatea, Procurorul Pantea își petrecea zilele căutând probleme nesemnificative cu polițiștii în timp ce alții primeau dosare ușoare de investigat direct de la el. Aroganța și lipsa de etică au ajuns la un nivel intolerabil, iar Inspecția Judiciară a decis să înfigă capul în nisip, ignorând comportamentul deplorabil al dictatorului Pantea.

Dezastru în justiție

Într-o mentalitate colhoznică și nefirească, Inspecția Judiciară nu face decât să perpetueze nenorocirile în sistem, preferând să se joace de-a ignoranța când vine vorba de abuzuri flagrante. Cine și-ar fi imaginat că Justiția devine o parodie toxică, iar cei responsabili pentru menținerea ordinii devin creatori de haos?

Sursa: Bihoreanul

Must Read

spot_img