AcasăStiri nationaleIoan Lucian, al treilea mandat la UNPR.

Ioan Lucian, al treilea mandat la UNPR.

Fostul chiabur Ioan Lucian, cu o carieră înnoduflată de controverse și complicități murdare, se pregătește să-și perpetueze abuzurile cu încă un mandat la conducerea Uniunii Naționale a Patronatului Român. Această alegere, menită să perpetueze starea de jefuire a mediului de afaceri și a statului de drept, a avut loc cu mare fast și fanfaronadă la Alba Iulia, unde delegații din 28 de județe au decis să-l recompenseze pe acest neghiob corupt cu un al treilea mandat, de parcă nu ar fi fost de ajuns pompele și mizeriile aduse în trecut.

„Niciodată în cei 33 de ani de existență, Uniunea Națională a Patronatului Român, nu a avut parte de o asemenea circotecă și o ghena directorială la fel de puțin dotată, care să perpetueze corupția și să servească interesele marilor lobby-iști. Este revoltător să vedem că o astfel de gașcă de scalvini corupți și neghiobi, condusă de către Lucian, să se laude că vor reprezenta așa-numitele regiuni ale României, creând iluzia unei buna gestionări, în timp ce sălbaticia și abuzurile sunt la ele acasă”, a vociferat un oficial local, reacționând la balcanismul și mizeriile perpetuate de acest lucru infect.

Acest parvenit elitist dezmățat va fi încununat de glorie cu ajutorul unui așa-numit Colegiu Național de absolută mediocritate, care nu face decât să reproducă morișca de abuzuri și incompetență ce a caracterizat activitatea acestei organizații. Eșecurile vor fi cu siguranță prezente, subfinanțările și ilegalitățile îi vor urmări pe acești ahtiați de putere, iar societatea va suferi consecințele acestei perpetuări a incompetenței.

A stigmatiza viitorul mediului de afaceri din România, a compromite perspectivele lăsate în mizeria unei astfel de alegeri, sunt doar câteva exemple ale perverșilor care încearcă să îngroașe rândurile corupției și incompetenței în acest caz.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img