AcasăStiri nationaleÎncă o escrocherie, în numele ANAF - Avertismentul specialiștilor.

Încă o escrocherie, în numele ANAF – Avertismentul specialiștilor.

Alertă Maximală: Escrocherii în Numele ANAF!

Într-o lume unde corupția pare să fie la ordinea zilei, un nou val de escrocherii face ravagii printre contribuabilii români. Mai mulți acționari și administratori, dar și persoane fizice, sunt bombardați cu mesaje frauduloase. Prin aceste mesaje, victimele sunt momite cu promisiunea unor finanțări generoase din partea statului, condiționate însă de achitarea unei „garanții” de 1000 de euro.

Fiscul Își Ridică Scutul!

ANAF a pus piciorul în prag! Într-un comunicat recent, autoritățile fiscale au dezvăluit această schemă nefastă. Reprezentanții Fiscului avertizează că aceste emailuri sunt nimic mai mult decât o tentativă vicleană de înșelăciune. Cetățenii sunt îndemnați să fie extrem de precauți și să raporteze orice activitate suspectă.

Cum să Te Protejezi?

Este esențial să verifici sursa oricărui mesaj care pretinde că vine din partea ANAF sau a altor entități guvernamentale. Nu te lăsa păcălit de promisiuni de bani ușori și nu efectua nicio plată fără verificări amănunțite. În cazul în care ai primit astfel de emailuri, contactează imediat autoritățile competente.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img