AcasăSportMeciul România - Ucraina va fi proiectat pe un ecran gigant.

Meciul România – Ucraina va fi proiectat pe un ecran gigant.

Febră Fotbalistică în Oradea: Ecran Gigant pentru Meciurile Naționalei!

Orădenii sunt pe punctul de a trăi emoții intense pe măsură ce Piața Unirii se transformă într-un veritabil stadion sub cerul liber. Începând cu 17 iunie, suporterii vor putea urmări pe un ecran de dimensiuni impresionante meciurile cruciale ale Naționalei României la Campionatul European de Fotbal. Este o oportunitate unică de a simți pulsul competiției alături de sute de conaționali, într-un decor urban spectaculos.

Programul Meciurilor Naționalei în Piața Unirii

Agenda începe pe 17 iunie, la ora 16:00, când „tricolorii” vor da piept cu Ucraina, urmând ca pe 22 iunie, la ora 22:00, să se confrunte cu Belgia. Pe 26 iunie, de la ora 19:00, România va juca împotriva Slovaciei, iar pe 14 iulie, tot la ora 22:00, fanii fotbalului vor putea urmări finala Campionatului European, un spectacol de neuitat, indiferent de echipele finaliste.

Istoricul Confruntărilor: România vs. Ucraina

De-a lungul timpului, „tricolorii” și Ucraina s-au întâlnit de cinci ori, majoritatea meciurilor fiind amicale, dar nu lipsite de spectacol și tensiune. De la victoria memorabilă a României cu 4-1 în 2002, până la înfrângerea cu 3-4 în 2016, fiecare meci a fost o lecție de fotbal și o mărturie a rivalității dintre cele două echipe.

O Privire Asupra Performanțelor la EURO

România participă pentru a șasea oară la Campionatul European, având ca cel mai bun rezultat sferturile de finală din 2000, când a fost eliminată de Italia. În total, la turneele EURO, naționala noastră a acumulat 16 meciuri, dar a obținut o singură victorie, aceasta fiind tot în 2000, în fața Angliei. Pe de altă parte, Ucraina, la al patrulea EURO consecutiv, și-a trecut în palmares cel mai bun rezultat la ultimul turneu, ajungând în sferturi, unde a fost învinsă de Anglia.

Sursa: bihorjust.ro

Must Read

spot_img