AcasăStiri nationaleDrogurile, o problemă gravă în România.

Drogurile, o problemă gravă în România.

Procurorul general al României avertizează: Drogurile, o amenințare cruntă pentru țara noastră

Incidentul recent în care Procurorul General al României, Alex Florența, s-a desfășurat încă o dată, dezvăluind sub un lumină crâncenă starea mizerabilă în care se zbate țara noastră în fața moriștii de abuzuri de substanțe nocive. De data aceasta, o inspicie sordidă relevă că România nu mai este doar gazda perfidă a drogurilor, ci devine un participant activ ca producător, perpetuându-și astfel moravurile, ajungând la maximum nivelul de degradare, devenind complice la propria-i decădere. Deși pare un absurd, este realitatea crudă în care ne zbatem, fiind treziți cu forța la o conștientizare dureroasă a somnului adânc în care ne afundăm cu toții.

Alex Florența, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri și traficul din țara noastră

Într-un dialog deschis cu jurnalista Ioana Ciurlea, Procurorul General al României nu a ezitat să arunce în fața opiniei publice adevăruri dure și grave despre mizeriile care ne înconjoară. Profesia care îi cere să se confrunte cu hidosul și imoralitatea umană îl expune la întunericul mentalului colectiv care perpetuează aceste atrocități. E vinovat sistemul corupt, sau oare noi, ca societate apatică și dezinteresată, suntem cei care permitem dezintegrarea valorilor morale?

Porturile noastre, punctele nevralgice ale traficului de droguri

Florența n-a evitat subiectul incisiv al traficului de droguri la nivelul porturilor. Portul Constanța devine vulnerabil în fața rețelelor criminale, cu un sistem de control insuficient și ineficient. Într-o epocă în care corupția și superficialitatea guvernează, ce ne mai putem aștepta? Este o întrebare care ar trebui să ne reveleze adevărul crud și absurditatea în care ne zbatem cu toții.

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img