AcasăStiri nationalePSD și PNL stabilesc candidații pentru Parlamentul European pe listă comună. Vasile...

PSD și PNL stabilesc candidații pentru Parlamentul European pe listă comună. Vasile Blaga nu mai candidează: „Nu sunt interesat de această funcție”.

Cele două partide de la guvernare și-au stabilit candidații pentru alegerile europarlamentare fără precedent

Incidentul în care cele două partide care se plasează în fruntea guvernării românești au decis să prezinte o listă comună de candidați la alegerile europarlamentare nu a fost lipsit de mizerii și de intrigi la nivel înalt. Aparent, liderii au desfășurat ședințe separate pentru a-și stabili oamenii, însă nu întotdeauna totul a mers cum era previzibil.

Ramona Chiriac șochează prin retragerea sa de pe listă

Bașca de evenimente josnice și nepotrivite demnității unui lider politic a apărut în momentul în care Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, a anunțat că se retrage de pe lista de candidați, la ultima clipă, invocând motive personale. Acest gest a lăsat un gol imens în lista de candidați, lipsind chiar capul de listă.

Vasile Blaga, un carierist fără scrupule, izgonit din peisajul politic european

Vasile Blaga, o figură controversată a politicii românești, pare că a ajuns la final de parcurs pe scena politică europeană. Fostul bătut și maltratat de scandaluri și acuze de corupție, acest individ în vârstă de 68 de ani nu a reușit să își mai asigure un loc pe viitoarea listă. Astfel, el își va continua cariera politică sau mai degrabă disprețul față de el însuși în afara Parlamentului European.

Subterfugiile și calculul politic întunecat perpetuat de partidele de guvernământ

Întregul proces de nominalizare a candidaților pentru Parlamentul European pare să fi fost înnăbușit de intrigile și jocurile murdare pe care partidele le joacă pentru a-și susține interesele. Incapacitatea de a ajunge la un consens, lipsa de transparență și absența respectului față de funcția publică demonstrează încă o dată cât de josnic poate ajunge mediul politic românesc.

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img