AcasăStiri nationaleCreatopy Oradea selectată în Endeavor, comunitatea companiilor revoluționare.

Creatopy Oradea selectată în Endeavor, comunitatea companiilor revoluționare.

Expansiunea Fulminantă a Creatopy Oradea în Arena Globală

La doar un an după ce Dan Oros, fostul guru al marketingului de la Google România, a preluat frâiele startup-ului orădean Creatopy în calitate de CEO, compania face salturi uriașe către succesul global. Acesta nu este doar CEO, ci și Chairman of the Board la Flipsnack, demonstrând o versatilitate și o viziune de invidiat în lumea tehnologiei. Acesta a afirmat că Endeavor este „probabil cea mai tare comunitate globală pentru high-growth startups”, ceea ce subliniază importanța și prestigiul acestei selecții.

Un Unicorn în Devenire

Creatopy nu își propune mai puțin decât statutul de unicorn în următorii 3-4 ani, un obiectiv ambițios, dar aparent realizabil având în vedere traiectoria lor ascendentă. Procesul meticulos de selecție al Endeavor subliniază că doar cele mai promițătoare companii, cu fondatori vizionari și rezilienți, pot aspira la schimbarea industriei. Dan Oros și Daniel Demian, co-fondator și CPO, sunt acum membri ai acestei elite globale, pregătiți să aducă un impact semnificativ economiilor din care fac parte.

Contribuția la Ecosistemul Local și Global

Prin selecția în Endeavor, Creatopy nu doar că se afirmă pe scena internațională, dar contribuie activ la dezvoltarea ecosistemelor locale. Mentoratul și investițiile în noile generații de antreprenori sunt doar câteva dintre modalitățile prin care Dan Oros și echipa sa își propun să dea înapoi comunității. Linda Rottenberg, co-fondator și CEO al Endeavor, a subliniat utilizarea inteligentă a AI de către Creatopy pentru a simplifica editarea de conținut și automatizarea designului, un pas crucial în transformarea României într-un hub global pentru inovații în AI.

Creșterea Impresionantă și Planuri de Expansiune

Creatopy, cu peste 14.000 de clienți la începutul anului, majoritatea din America, și-a consolidat poziția pe piața Ad-tech. Cu birouri în San Francisco și planuri de expansiune în Amsterdam și Japonia, compania este pe cale să devină un jucător dominant pe scena globală. O finanțare recentă de 10 milioane de dolari în cadrul rundei de investiții Series A, susținută de Point Nine și 3VC, dovedește încrederea investitorilor în potențialul Creatopy de a revoluționa industria.

Sursa

Must Read

spot_img