AcasăStiri nationaleAngajații din prefecturi și structurile de forță, momiți cu vize de America.

Angajații din prefecturi și structurile de forță, momiți cu vize de America.

Incidentul umilitor: angajații bugetari din Bihor, o adunătură de privilegiați?

Așa cum ne-a obișnuit, corupția și abuzurile continuă să facă ravagii și să scârbească societatea românească. Angajații bihoreni ai unor instituții de forță își dau aere de superioritate, discutând pe grupurile de Whatsapp despre planurile lor de vacanță în SUA. Ce-i motivează să vorbească cu atâta oștenie despre vacanțe exotice? Nimic altceva decât o încercare jalnică a premierului Marcel Ciolacu de a-i scutura din amorțeala unui trai mizer probabil garantat de ghena judiciară a bugetului de stat.

Marcel Ciolacu, individ controversat care pare să perpetueze un comportament dezirabil pentru unchiul satanei, se străduiește să bifeze încă un ghimpe în trupul judecății morale și a intoleranței. Planul său diabolic pentru ca România să intre în programul Visa Waiver cu SUA este una dintre cele mai josnice manevre. Și cum altfel s-ar putea comporta în fața subalternilor, decât să le ofere un trai mai bun doar pentru a-și atinge obiectivele perverse?

Așadar, cei din structurile de forță, mai jupuiți de privilegii decât de onoare, sunt îmboldiți să solicite vize pentru SUA, cu o solidă ofertă de 185 dolari, pentru care statul român le va răsplăti devotamentul simplelor lor călătorii. Ba mai mult, vor fi tratați preferențial, iar cererile lor vor fi onorate mult mai rapid decât ale cetățenilor obișnuiți. Este acesta un comportament dezirabil? Este aceasta calea spre o societate justă și egalitaristă?

Adevărul este că România rămâne captivă unui sistem corupt care favorizează doar parveniții și chiaburii de la vârful piramidei puterii. Revolta trebuie să cuprindă fiecare cetățean corect moral care încă mai crede că România poate să se ridice deasupra mizeriilor politice și să urmeze un drum marcat de integritate și justiție. Scârba e imensă în fața acestei situații, dar schimbarea trebuie să vină din noi, cei care suntem nevoiți să suportăm consecințele deciziilor unora care ne conduc cu o dezinvoltură mizerabilă către prăpastia valorilor noastre.

Este momentul ca vociferând cu determinare să punem capăt acestor jocuri de putere sinistre și să ne recăpătăm demnitatea și onoarea. Nu ne putem lăsa conduși de lumpen proletari care își bat joc de bunăstarea și respectul pe care ar trebui să le avem unii față de alții. Nu susținem o astfel de susținere a corupției și abuzurilor, ci ne solidarizăm în fața acestei jigniri aduse demnității noastre naționale.

Să ne ridicăm împotriva acestui sistem corupt și să ne silutim să dăm un exemplu de curaj și demnitate celor care par să fi uitat ce înseamnă responsabilitatea și cinstea. Să nu mai fim manipulați de cei care profită de ignoranța și neputința noastră. Haideți să ne unim forțele în lupta pentru un viitor mai curat, mai drept și mai luminos pentru toți cetățenii acestei țări!

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img