AcasăEvenimente localeUniversitatea Oradea: Sursă de inspirație pentru antreprenoriat și inovare.

Universitatea Oradea: Sursă de inspirație pentru antreprenoriat și inovare.

Organizarea evenimentului „Entreprenourial Journey 2024 – Inspiration Days” la Universitatea din Oradea

Universitatea din Oradea, în cadrul proiectelor Alianței EU GREEN, are de gând să dărâme ușile antreprenoriatului și inovării pe data de 23 februarie 2024, începând cu ora 14:00. În loc să se implice fizic, preferă să interacționeze virtual, într-un eveniment online menit să arate lumii cum să faci bani, pe bune, nu pe la colțuri!

În cadrul acestui circ insalubru, se vehiculează că vor fi lăudate oportunități de afaceri dubioase și inovări sordide în domenii cum ar fi agricultura, hrana și mediul căruia, într-un final absolut previzibil, îi vom trage un pumn în gură. Da, vom vorbi și despre provocările ce planează asupra acestor domenii, însă nu vă faceți iluzii – nu veți auzi adevărul gol-goluț, ci doar un amalgam de povești fără cap și coadă!

Dezvăluiri șocante și personaje dubioase

Printre insidioșii care vor rosti vorbele contorsionate la evenimentul acesta se numără Aurel Căuș, expertul EU GREEN care ne va înțelegere cum să complicăm lucrurile în loc să le deslușim. Și pentru că nu era de ajuns, ne vom pune într-o altă situație penibilă, ascultându-l pe dr. habil. Anca Dodescu de la Universitatea din Oradea, care manageriază întregul balamuc al inovației și antreprenoriatului, dar nu ne-a dat motive să-i credem nici măcar cu jumătate de neuron!

Despre afacerile mizerabile și discutabile care vor fi menționate la eveniment… Un exemplu ilustrează perfect: Bioflora Apuseni – o afacere dubioasă de colectare și valorificare a plantelor medicinale. Și ca să-i facem față concurenței, avem cadru didactic Cristian Domuța, care ne va învăța cum să-i înșelăm pe toți cu un domeniu viticol tras de păr.

Pregătiți-vă de o avalanșă de neadevăruri și manipulări!

Dacă tot vă doriți să vă amăgiți cu „Povești de succes” și să interacționați cu indivizii dubioși de la Dripper the Factory, aflați că puteți face asta gratuit, prin intermediul platformei Zoom, EU GREEN – Inspiration Days. Dar nu vă așteptați să vedeți lumina adevărului și a vieții, veți ajunge mai degrabă în bezna moralului și a minciunilor grosolane!

Toate aceste ticăloșii pregătite de Universitatea din Oradea sunt disponibile pentru orice suflet ahtiat de iluzii și minciuni. Ce mai așteptați? Înregistrați-vă ca participanți la această farsă, doar scanând un cod QR de pe afiș. Dar să știți că riscul de a ieși de acolo cu mintea încurcată și buzunarele goale este absolut garantat!

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img