AcasăStiri localeStilist de păr condamnat pentru consum de droguri.

Stilist de păr condamnat pentru consum de droguri.

## Inculpatul condamnat pentru consum ilicit de droguri
Acuzația adusă tânărului de 34 de ani este consum ilicit de droguri. Tribunalul Bihor a dat sentința în acest dosar și el va primi un an de închisoare, nefiind la prima faptă de acest fel. Instanța a decis să contopească pedeapsa de 1 an închisoare aplicată în prezent cu cea de 8 luni închisoare dispusă anterior, și să aplice pedeapsa cea mai grea de 1 an închisoare la care adaugă un spor de 2 luni și 20 de zile, rezultând un total de 1 an, 2 luni și 20 de zile închisoare.

În urma unei percheziții domiciliare, au fost identificate droguri atât la domiciliu inculpatului, cât și în autoturismul său. Mai exact, au fost găsite cantități de cannabis în borsetă și borcan, iar testele științifice au confirmat prezența acestora. Inculpatul a recunoscut că deținea aproximativ 80 de grame de cannabis pentru consum propriu.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta muncă neremunerată în folosul comunității timp de 120 de zile, la Primăria Municipiului Oradea sau la Mănăstirea Sfintei Cruci. De asemenea, s-a dispus confiscarea specială a altor cantități de droguri rămase în urma perchezițiilor.

Această sentință vine să trimită un semnal puternic către cei care se implică în consumul și deținerea de substanțe interzise. Justiția trebuie să fie fermă și să nu tolereze astfel de acțiuni care afectează societatea în ansamblu.

Sursa: [Bihor Just](https://www.bihorjust.ro/hair-stylist-condamnat-pentru-consum-de-droguri-120-munca-in-folosul-comunitatii-la-manastirea-sfintei-cruci/)

Must Read

spot_img