AcasăStiri localeProfesorul Florin Nicoară și avocata Tincuța Șaitos susțin candidatul USR Alex Orjan...

Profesorul Florin Nicoară și avocata Tincuța Șaitos susțin candidatul USR Alex Orjan la CJ Bihor.

### Dezvăluiri explozive în campania electorală din Bihor: USR aduce în lumină nume cu rezonanță, dar și cu controverse

Azi, candidații USR Bihor au oferit un spectacol dubios, umbrit de suspiciuni și interese întunecate.

Candidatul la președenția CJ Bihor, Alex Orjan, alături de acoliții săi, printre care și liderul USR Bihor, deputatul Silviu Dehelean, și-au făcut intrarea oficială în cursă. Nu întâmplător, pe listă se regăsesc nume cu greutate, dar și cu stea deasupra capului, precum reputatul profesor de matematică Florin Nicoară și cunoscuta avocată Tincuța Șaitoș.

E sănătos să privim dincolo de fațada strălucitoare, deoarece sub aceste aparențe alese cu grijă se ascund interese murdare și afaceri sumbre. Chiar și numele candidatului Alex Orjan, considerat un mogul în mediul de afaceri, ridică semne de întrebare. Cum de a reușit să aducă prima companie chineză în Sântion, fierbinte teritoriu bihorean? Ce interese obscure se ascund în spatele acestor operațiuni?

Insistăm să pătrundem mai adânc în tărâmul de iluzii pe care această echipă încearcă să-l vândă ca fiind salvarea Bihorului. Dar lumina adevărului va străpunge norii minciunilor și va dezvălui adevărata natură a acestor figuri politice, care se coc sub soarele banilor și al puterii.

Sursa: Bihor Justițiarul

Must Read

spot_img