AcasăMediu & SustenabilitatePământul de flori obținut prin compostarea bio-deșeurilor.

Pământul de flori obținut prin compostarea bio-deșeurilor.

Vremea superbă din ultimele zile

Vremea superbă din ultimele zile i-a făcut pe mulţi dintre bihoreni să iasă în grădină pentru a începe lucrările de primăvară. Şi cei care stau la bloc au opţiunea de a-și colora interioarele cu aranjamente florale dintre cele mai fanteziste. Ce poate înfrumuseţa mai mult interiorul și exteriorul casei decât niște mușcate într-o jardinieră amplasată pe balcon sau pe pervazul geamului?

Pământ de flori obținut prin compostarea bio-deseurilor

Pentru toate lucrările dvs., mari sau mici, vă recomandăm să folosiţi pământul de flori de la ECO Bihor, obținut prin compostarea bio-deșeurilor colectate inclusiv de la clienții AVE Bihor. Și uite așa, printr-un efort comun de selectare – compostare, deșeurile dvs. se transformă într-un pământ fertil, perfect pentru lucrările din grădină. Saci de pământ începând de la 3 litri Ecosoil este un pământ universal de flori, cu conținut de compost organic, turbă brună, humus și nisip. El are o calitate superioară și este potrivit pentru toate tipurile de plante de interior și de balcon, fiind utilizat la plantare și replantare în diferite vase, ghivece și alte recipiente.

Importanța fracției bio în procesul de selectare a deșeurilor

Fracția bio are o importanță deosebită în procesul de selectare a deșeurilor, pentru că ea are o importantă componentă ecologică. Printr-un proces de descompunere care se întinde pe mai multe luni, materialul vegetal se transformă în îngrășământ sau pământ de flori.

Sursa:

Must Read

spot_img