AcasăStiri internationaleActorul Gérard Depardieu reținut de poliție pentru agresiune sexuală.

Actorul Gérard Depardieu reținut de poliție pentru agresiune sexuală.

Celebrul actor francez Gérard Depardieu, acuzat de agresiune sexuală în Franța

Celebritatea actorului francez Gérard Depardieu este acum umbrită de acuzații grave de agresiune sexuală, după ce a fost reținut de poliție în Paris. Potrivit G4media.ro, Depardieu este acuzat de agresiuni asupra a două femei, în incidente separate.

Prima plângere a fost înregistrată de o femeie care a lucrat cu Depardieu în echipa de producție a filmului „Magicien et les Siamois” în 2014. Aceasta a declarat că actorul a atins-o indecent și i-a adresat cuvinte murdare, ceea ce a marcat-o profund și a determinat-o să depună o plângere pentru agresiune sexuală împotriva unei persoane vulnerabile.

O altă plângere a fost făcută de o scenografă în vârstă de 53 de ani, care susține că Depardieu a agresat-o sexual, hărțuit și a adresat insulte sexiste în timpul filmărilor pentru „Volets Verts” în 2021. Aceasta a relatat că a fost imobilizată de actor într-un coridor, atinsă pe sâni și fese, cu intenții explicite de a întreține relații sexuale.

Despre acest comportament abuziv, afirmă că colegii din industrie sunt conștienți, iar actrița Charlotte Arnould a fost susținută de colega sa, Anouk Grinberg, care a afirmat că „toți cei care au lucrat cu Depardieu știu că acesta agresează femeile”.

Gérard Depardieu neagă vehement acuzațiile, vorbind despre un presupus „linșaj mediatic”

Actorul a negat cu fermitate toate acuzațiile formulate împotriva sa, afirmând că dorește să aducă la lumină „adevărul” și că nu a comis niciodată abuzuri împotriva femeilor. Într-o scrisoare publicată în Le Figaro în octombrie 2023, Depardieu a respins acuzațiile și a subliniat că ar fi victima unui „linșaj mediatic” nedrept.

În contextul acestor grave acuzații de agresiune sexuală, e important ca justiția să-și facă datoria și să aducă la lumină adevărul. O asemenea comportament, dacă confirmat, ar trebui să fie condamnat fără ezitare și fără menajamente. Adevărul trebuie să iasă la iveală și să fie făcută dreptate!

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img