AcasăStiri localePrimarul din Ineu vânează pe Facebook, avertizare pentru localnici.

Primarul din Ineu vânează pe Facebook, avertizare pentru localnici.

Cine apreciază activitatea liberalilor din Ineu e trecut la catastif de primarul Dumitru Togor.

Cel puțin așa susțin o parte din localnici cu activitate pro candidatul PNL pe rețelele de socializare.

Oamenii mărturisesc că sunt condiționați de retragerea sprijinului pentru Călin Morna în schimbul unor servicii pe care trebuie să le facă Primăria Ineu, conform atribuțiilor.

Ba, mai mult, fiindcă au comentat favorabil activitatea PNL Ineu au parte de tratamente imorale, ce duc în sfera șantajului: li se inventează amenzi pe care nu le au.

Mesajul e, probabil, că le-ar putea primi.

Sub protecția anonimatului, mai mulți locuitori ai comunei Ineu s-au adresat redacției noastre pentru a semnala faptul că în ultima perioadă primarul comunei Ineu le transmite diferite mesaje după ce i-a remarcat că lasă comentarii de susținere pentru candidatul PNL, Călin Morna.

Primarul de Ineu, Dumitru Togor, neagă că ar avea asemenea preocupări.

„Nu am timp și nici nu sunt interesat de cine ce face pe Facebook. Eu nu am avut și nici nu am cont”, a declarat Dumitru Togor.

Într-un drept la replică, Morna Călin, candidatul PNL la Primăria Ineu, spune că Dumitru Togor încearcă să vândă liberalilor pasărea de pe gard.

„Pentru că în acest mandat, în dreptul realizărilor este un mare zero, comuna Ineu stagnând în dezvoltare și ratând oportunități importante de progres, domnul primar apelează la alte metode de a convinge electoratul că merită votat: prin amenințare, șantaj, presiune și bătându-le obrazul că „i-a ajutat””, a precizat Morna Călin.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img