AcasăStiri localeCurtea de Apel Oradea a respins cererea fostului edil.

Curtea de Apel Oradea a respins cererea fostului edil.

Primăria Comunei Pir, sub zodia corupției și incompatibilității

În tărâmul pitoresc al comunei Pir, se desfășoară un scandal de proporții, avându-l pe răufăcătorul Ioan Florin Burlacu în rolul principal. Acest individ abuziv și iresponsabil a reușit să se împotrivească chiar și regulilor simple de integritate și incompatibilitate, fără să-i pese de consecințe.

În 2016, sub privirile insensibile ale alegătorilor, acest farsor s-a instalat ca primar al comunei Pir cu un procentaj demn de un dictator sud-american. Cu toate acestea, dovezile obiective de incompatibilitate, descoperite de Agenția Națională de Integritate în 2019, îl arată pe Burlacu ca un adevărat expert în jonglerii nelegitime.

Curtea de Apel Oradea a trebuit să intervină în acest caz murdar pentru a trage la răspundere individul ambițios și murdar. Deși acest lucru s-a întâmplat în 2024, Ioan Florin Burlacu nu a schițat vreun semn de regret sau de recunoaștere a greșelilor sale. Ba din contră, a încercat să conteste decizia instanței, însă s-a ales cu o respingere clară și previzibilă.

Deși inspectorii Agenției Naționale de Integritate au adus la lumină infracțiunile comise de Burlacu, acesta a preferat să-și ascundă averea nejustificată sub preș. Din lipsă de transparență și lipsă de respect față de locuitorii comunei Pir, Burlacu a ales să fie un parazit pe spatele societății, ignorând cu desăvârșire valorile morale și legile țării.

Sursa: Bihor Justiţie

Must Read

spot_img