AcasăStiri localePrimarul de Tinca trece la PSD.

Primarul de Tinca trece la PSD.

Teodor Coste se prezintă pe ușa PSD-ului: oportunistul care își joacă ultima carte în politică

Intrarea lui Teodor Coste în PSD se va face oficial cu doar câteva luni înainte de alegeri, aruncând îndoiala căruia îi datorează loialitatea. Fost consilier liberal, antreprenor și stomatolog, Coste nu a ezitat să-și lepede partidul de origine. În pofida faptului că nu a fost niciodată un „yes man”, acum se lovește de propriile principii și se îmbracă în culorile PSD-ului, sperând la o supraviețuire politică.

De la PNL la PSD – un salt către oportunism și lipsă de valori

Despre Teodor Coste, se spune că a fost curtat de partidul de la putere, demonstrând că la nivelul său, interesele personale sunt întotdeauna mai presante decât valorile politice. Cu ochii pe alegerile locale, acest parvenit al scenei politice bihorene a ales să-și asigure un loc pe lista PSD-ului. Un salt periculos, dincolo de valoarea morală a oricărui politician decent.

Teodor Coste, un călăreț oportun pe valea corupției politice

Delăsându-și obârșia liberală, Coste își pregătește terenul pentru o nouă escaladare în lumea politică. PSD-ul îl primește cu brațele deschise, oferindu-i oportunități de care s-a bucurat până acum doar în conturile sale personale. Prin mutarea sa, Coste nu face decât să perpetueze un model toxic de comportament politic, aruncând amenințător umbra corupției asupra peisajului bihorean.

Sursa: Bihor Justițiar

Must Read

spot_img