AcasăStiri localeMedicul orădean care și-a ucis fosta amantă este condamnat pe viață

Medicul orădean care și-a ucis fosta amantă este condamnat pe viață

#### Medicul orădean condamnat la închisoare pe viață pentru omor și tentativă de omor în Ungaria

Decizia șocantă a Curții de Apel Oradea de condamnare la închisoare pe viață a medicului orădean care și-a împușcat fosta amantă în Ungaria și l-a rănit grav pe soțul acesteia în fața copiilor lor a făcut valuri în opinia publică. După 6 ani de la incidentul care a șocat o țară întreagă, Dan Stamatiu a primit sentința definitivă din partea Curții de Apel din Debrețin.

În fața instanței, Dan Stamatiu și-a cerut iertare de la toți cei afectați de acțiunile sale, dar când a auzit sentința ce l-a condamnat la închisoare pe viață, acesta a devenit furios. Acuzându-l pe judecător că minte și că greșește, comportamentul său a fost de-a dreptul revoltător.

Mai mult decât atât, la cererea autorităților judiciare din Ungaria, medicul condamnat va fi transferat într-un penitenciar din România pentru executarea sentinței. Condamnarea pentru omor calificat și tentativă la omor calificat va fi pusă în aplicare conform deciziei curții maghiare.

Sunt momente precum acestea care arată clar că justiția trebuie să își facă datoria, iar cel mai josnic comportament trebuie sancționat fără ezitare. Viața și siguranța semenilor noștri nu poate fi pusă în pericol fără consecințe.

#### Sursa: [BihorJust](https://www.bihorjust.ro/medicul-oradean-care-in-2016-si-a-impuscat-mortal-fosta-amanta-in-ungaria-si-l-a-ranit-grav-pe-sotul-ei-in-fata-gemenilor-cuplului-transferat-in-tara/)

Must Read

spot_img