AcasăStiri localeDoubleTree by Hilton Oradea, nominalizat la Top Hotel Awards 2024.

DoubleTree by Hilton Oradea, nominalizat la Top Hotel Awards 2024.

Recent, organizatorii au anunțat nominalizarea DoubleTree by Hilton Oradea la Top Hotel Awards 2024, în categoria: Hotel of the Year – International Hotel Chain, 4 stele.

Competiția se află la cea de-a 11-a ediție, Gala va avea loc pe 28 mai, începând cu ora 19.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Gala TopHotel Awards vine ca o recunoaștere a muncii și a eforturilor pe care industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România le depune zi de zi. Pe 28 mai, celebrăm performanța și investițiile în industria ospitalității, dar și echipele și persoanele care au inspirat și au perseverat în ultimul an. Voturile pot fi acordate până pe 10 mai la linkul acesta.

Nominalizările la TopHotel Awards 2024 vor fi jurizate de un grup mare de experți și lideri în industria hotelieră, a turismului și ospitalității și de publicul larg, care poate vota înscrisările preferate. Rezultatul final va fi obținut din media voturilor acordate de public și voturile jurați.

Adițional, jurizarea categoriilor destinate hotelurilor va include informații oferite de platforma TrustYou. Astfel, asigurăm o analiză cuprinzătoare și obiectivă a performanțelor hotelurilor participante. Totodată, anumite categorii vor fi supuse evaluării tip mystery shopping, realizată de către reprezentanții companiei 4Service. Aceștia vor analiza fiecare aspect al experienței lor în locațiile nominalizate, începând de la primul contact cu personalul și până la finalizarea tranzacției sau a serviciului.

Sursa: BihorJust.ro

Must Read

spot_img