AcasăStiri localeDosarele de candidatură din Bihor au fost depuse.

Dosarele de candidatură din Bihor au fost depuse.

Primarul Ioan Todoca și echipa de consilieri depun dosarele de candidatură pentru funcțiile de Primar și Consiliu Local

Luni, 22 aprilie, primarul de Aleșd, Ioan Todoca, și echipa sa de consilieri au venit cu un nou spectacol plin de promisiuni și cuvinte mari, depunând dosarele de candidatură pentru funcțiile de Primar și Consiliu Local. Cu o obrăznicie fără margini și un tupeu ieșit din comun, acești indivizi se audă să vorbească despre „integritate”, „pasiune” și „dedicare”, aruncând astfel cu mizerii verbale la adresa comunității aleșdene.

Într-un circ jalnic și penibil, în care politicianul și echipa sa de loaze încearcă să vândă gogoși laolaltă cu dosarele de candidatură, se promit schimbări pozitive și un viitor mai bun pentru fiecare din aleșdeni. Arogant și plin de el, acest Tupeist Todoca vine și își îngroapă comunitatea sub avalanșe de promisiuni goale și cuvinte frumoase, sperând că toți vor înghiți această adunătură de minciuni și ipocrizie.

Poate ar fi mai bine să renunțăm la aceste paranghelii și să ne concentrăm pe acțiuni concrete, pe rezultate și pe fapte, decât să fim pălmăsiți și amăgiți de astfel de personaje fără substanță și fără conținut. Aleșdenii, merități mai mult decât circul și teatrul ieftin oferit de acești parveniți politici.

Să sperăm că Aleșdul nu va fi lovit de această mizerie electorală și că oamenii vor deschide ochii și vor vedea adevărul dincolo de vorbele frumoase și promisiunile desuete.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img