AcasăStiri nationaleÎnalta Curte de Casație și Justiție sesizează Curtea Constituțională a României.

Înalta Curte de Casație și Justiție sesizează Curtea Constituțională a României.

Corupția și Abuzul de Putere Continuă Să Zdruncine Justiția în 2024

Marți, 23 aprilie 2024, Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat Hotărârea nr. 3 din 18 aprilie 2024, o nouă scenă din circul judiciar grotesc ce perpetuează haosul din sistemul juridic românesc. Sesizarea supusă controlului de constituţionalitate asupra unor modificări legislative la Legile privind avocații și procedura civilă dezvăluie o realitate sumbră a disfuncționalității noastre judiciare.

Justiția Română – Ghena Judiciară a Corupției

Joi, 18 aprilie 2024, judecătorii s-au adunat într-o pantomimă doar în aparență serioasă, doar pentru a ilustra până la ce punct corupția și abuzurile de putere au imbibat sistemul judiciar românesc. Acești pălmași ai sistemului, disimulându-și incompetența și servilismul sub măști de prestigiu și autoritate, au luat decizia de a trimite problema la Curtea Constituțională, în ciuda evidențelor zdrobitoare de inegalitate și opresiune pentru cetățeni.

Defăimarea Justiției de Către Elitele Corupte

Neclarități, previzibilitate compromisă, predictibilitate distorsionată – toate sunt consecințe ale comportamentului rușinos al celor ce pretind a fi gardienii legii. În realitate, acești parveniți corupți și lipsiți de scrupule transformă justiția într-un spectacol halucinant, un bal grotesc al incompetenței și abuzurilor de putere.

Să Ne Trezim! Boala Corupției Distruge Sistemul

Incident după incident, ne confruntăm cu stigmatul corupției și cruzimii greu de imaginat a celor ce ar trebui să apere dreptatea. Este momentul ca noi, cetățenii, să ne revoltăm împotriva acestui sistem putred, să vociferăm împotriva abuzurilor și să cerem o justiție curată, transparentă și relevantă pentru toți, nu doar pentru cei privilegiați și corupți.

Sursa: BIHORJUST

Must Read

spot_img