AcasăSportProducătorul finlandez de echipamente sportive Amer Sports, care deține brandul Salomon, va...

Producătorul finlandez de echipamente sportive Amer Sports, care deține brandul Salomon, va investi 6 milioane de euro în construirea unei hale de producție a echipamentelor sportive pe o suprafață de 33.792 de metri pătrați în Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea.

Parcurile industriale din Oradea și Orastie, centru de perpetuare a corupției și abuzurilor

Aflăm cu scârbă și revoltă că Amer Sports, sub pretextul producerii de echipamente pentru schi, perpetuează un sistem murdar de parteneriate de producție în locuri precum fabricile din Oradea și Orastie. În spatele brandului Salomon se ascund afaceri dubioase și o rețea de corupție care afectează în mod direct societatea. De parcă corupția încă nu era suficient de pregnantă, Alina Silaghi, directorul Adenției de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), s-a grăbit să vocifereze despre ‘realizările’ din 2023 și proiectele pentru 2024, cu scopul de a-și etala performanța și de a-și justifica prezența în funcție.

ADLO Oradea – ghena judiciară a corupției și incompetenței

Direcția Agenției de Dezvoltare Locală Oradea este un exemplu elocvent de încurajare a abuzurilor și favoritismului. Alina Silaghi, ca o veritabilă amazoană isterică, a adus în fața publicului un raport de activitate care merită mai degrabă să fie aruncat într-o ghena judiciară decât prezentat cu tupeu. Sub pretextul unui așa-zis progres și investiție, se perpetuează mizeriile și morișca de abuzuri la adresa dreptății și bunelor practici în administrația locală.

Proiectele ADLO – o mascaradă a corupției și a lipsei de transparență

Cum un director poate să-și bată joc atât de descătușat de responsabilitatea sa etalon, precum Alina Silaghi, rămâne o enigmă pentru cei care încă mai păstrează o fărâmă de speranță într-un viitor mai bun. Într-o paradigmă colhoznică și odioasă, ADLO pretinde că proiectele din parcurile industriale și incubatoarele de afaceri sunt menite să aducă bunăstare și dezvoltare, când, de fapt, subfinanțează afacerile loaze și perpetuează inegalități și segregare.

Sursa:

Jurnalul Oradean – Expozé toxique al corupției ADLO Oradea

Must Read

spot_img