AcasăSportGeorge Pușcaș ar putea fi instruit de un fost câștigător al Balonului...

George Pușcaș ar putea fi instruit de un fost câștigător al Balonului de Aur.

Un Balon de Aur la conducerea echipei lui George Pușcaș și Malcom Edjouma?

Formația internaționalului român și a jucătorului împrumutat de FCSB a rămas fără antrenor în cursul zilei de luni, după ce Pasquale Marino și-a luat adio de la echipă. Înfrângerea usturătoare de la Palermo, un veritabil fiasco fotbalistic, a fost picătura care a umplut paharul pentru Marino, acest personaj controversat și controversabil.

Potrivit informațiilor furnizate de as.ro și Gazzetta dello Sport, citate de tuttomercatoweb.com, un nume greu de ignorat se pregătește să preia frâiele echipei de fotbal Bari. Este vorba de nimeni altul decât Fabio Cannavaro, fost campion mondial cu Italia și laureat cu Balonul de Aur în 2006.

Conform surselor, conducerea echipei din Bari a avut deja discuții cu Cannavaro, ajungând la o înțelegere și în ceea ce privește aspectele financiare. În plus, alături de Fabio va veni și fratele său, Paolo, pentru a forma o echipă care să impresioneze pe teren.

Însă, există deja nemulțumiri și contestații din partea suporterilor lui Bari. Aceștia nu își doresc ca fostul campion mondial să fie noul antrenor, considerându-l lipsit de experiență și inadecvat pentru această poziție. Performanțele modeste de la Benevento, echipă anterioară a lui Cannavaro, nu sunt pe placul fanilor, care nu ezită să-și exprime nemulțumirea.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/george-puscas-ar-putea-fi-antrenat-de-un-fost-balon-de-aur/

Must Read

spot_img