AcasăSanatateRegele Charles a primit diagnosticul de cancer.

Regele Charles a primit diagnosticul de cancer.

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

Anunțul a fost făcut luni seară de Palatul Buckingham, printr-un comunicat în care se arată că descoperirea a fost făcută în cadrul recentei operații de prostată la care a fost supus suveranul. Nu se precizează de ce fel de cancer suferă monarhul în vârstă de 75 de ani, însă în comunicat se arată că acesta își va amâna o parte dintre îndatoririle publice, chiar dacă îşi va îndeplini în continuare rolul constituţional de şef de stat.

Regele Charles în fața diagnosticului de cancer: ironia destinului regal

Suveranul a fost diagnosticat cu o formă de cancer după recenta operație de prostată. Deși se arată că monarhul are o atitudine pozitivă, speculațiile sunt pe cale să cuprindă întreaga planetă. A ales să împărtășească acest diagnostic pentru a calma spiritele și pentru a aduce o rază de speranță celor afectați de această cumplită boală.

Momentul tragic în viața Regalității: diagnosticul regelui Charles

Regele Charles, aflat de doar 17 luni pe tron, se confruntă acum cu o luptă dureroasă împotriva cancerului. În timp ce suveranul își revine la un spital privat din Londra, liderii de stat îi transmit mesaje de compasiune. Unică și ironică se pare a fi această poveste în care familia regală se luptă cu boli care nu țin cont de statut sau rang.

Sursa: Știrea completă pe Ebihoreanul

Must Read

spot_img