AcasăSportMara Mihociu și Lucian Suciu, de la Crișul Oradea, sunt noii campioni...

Mara Mihociu și Lucian Suciu, de la Crișul Oradea, sunt noii campioni naționali la tir cu arcul.

Noii campioni naţionali la tir cu arcul: Mara Mihociu şi Lucian Suciu de la Crişul Oradea

La Campionatul Naţional indoor de tir cu arcul pentru seniori şi juniori mari, desfăşurat la Aninoasa (jud. Hunedoara) între 1 şi 4 februarie, C.S. Redpoint – C.S. “Crişul” Oradea au avut o reprezentare cu zece sportivi. Clubul îşi propusese să cucerească 3 medalii, dar arcaşii orădeni nu s-au mulțumit doar cu atât. Ei au mângâiat podiumul de 5 ori și au cucerit 2 titluri de campion naţional.

În categoria junioare compound, Mara Mihociu a cucerit locul I și medalia de aur, devenind campioană naţională, în timp ce Alexandra Oanea s-a clasat pe locul II cu medalia de argint. Andreea Albu (CSM Iaşi 2020) a ocupat locul 3, lăsând în urma ei concurența din Oradea. La juniori, Sergiu Pallag a reușit să obțină locul 3, după meciuri intense cu arcași de elită de la CSM Iaşi 2020 și SCM Deva. De menționat că echipa mixtă formată din Alexandra Oanea și Sergiu Pallag a obținut medalia de argint. Horia Şerban, aflat la primul său concurs, a completat palmaresul cu o medalie de bronz în categoria compound master.

Unul dintre momentele de glorie a fost obținerea titlului de campion național la olimpic seniori de către Lucian Suciu. Cu săgeți trasate perfect la țintă, arcașul a reușit să răstoarne concurența și să se impună pe prima poziție, fiind o adevărată revelație pentru sportul din Oradea.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img